TV-Nyt

TV sommeren på TV 2

sommer tv 2TV 2s hovedkanal prioriterer dansk tv højt i en sommer, hvor Tour de France er den største sportsbegivenhed.

Overskriften for TV 2s sommerplan 2015 er dansk tv. Fra midt på eftermiddagen og frem til kl. 22.40 sender TV 2 stort set kun danske programmer – herunder både nye danske programmer og gensyn med populære klassikere.

Undtagelserne er nogle udenlandske film i weekenden, en spritny sæson af spændingsserien ’Broadchurch’ og enkelte udenlandske dokumentarer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Blandt de mange danske programmer er naturligvis også ’Go’ morgen Danmark’, der sendes hele sommeren bortset fra i weekender, samt ’Go’ aften Danmark’ og ’Go’ appetit’. De to sidstnævnte sendes ligeledes hele sommeren bortset fra tre uger i juli under Touren.

Sommeren 2015 er et relativt lille sportsår på hovedkanalen, og Tour de France er sommerens største sportsbegivenhed, der dækkes tæt på TV 2, TV 2 SPORT, TV 2 PLAY, tv2.dk, app og sociale medier. TV 2s hovedkanal transmitterer dog også – som noget nyt – fra VM i bueskydning på Christiansborg Slotsplads, hvor den forsvarende verdensmester Maja Jager er blandt deltagerne, ligesom de afsluttende kampe fra VM i kvindefodbold sendes på TV 2.

Herudover fortsætter nyhedsdækningen på TV 2 i samme omfang som i årets øvrige måneder.

Nye danske programmer – og FRI-programmer på TV 2
Sommeren 2015 giver også danskere, der ikke til daglig kan se TV 2 FRI eller TV 2 SPORT, mulighed for at se nogle af de populære, danske programmer fra kanalerne, nemlig ’Huse der aldrig kommer til salg’, ’Fantastiske fund’ og ’Sportsquizzen’.

TV 2 præsenterer i løbet af sommeren et helt nyt underholdningsprogram for hele familien, ’Hvem sagde vuf?’. Tre kendte tager i hvert program deres hunde med i studiet til hyggelig snak og konkurrencer – både mellem hunde og mellem hundenes ejere. Og selv om du ikke er hundenørd, er der garanti for gode grin og for at lære nye sider af de kendte danskere at kende.

TV 2 fortsætter også med flere afsnit af de nye programserier ’Gutterne på kutterne’ og ’Vi elsker biler’ samt nye dokumentarer og danske comedyshows med bl.a. Mick Øgendahl, Linda P, Anders Matthesen og Mette Lisby.

Hertil kommer gensyn med nogle af de meget populære TV 2-programmer fra de senere år, f.eks. ’Kurs mod fjerne kyster’, ’Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’ og ’Størst’ samt weekendunderholdningsprogrammerne ’Klipfiskerne’, ’Rundt på gulvet’ og ’Hvem vil være millionær?’

Sommeren er også en tid, hvor flere danskere har mulighed for at være at være længe oppe og se film kl. 22.40, så helt frem til midten af august sender TV 2 film i den sene aftenflade mandag-torsdag. Nogle filmuger har et tema, f.eks. danske komedier, Oscar-vindere og Bruce Willis.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button