TV-Nyt

TV påsken på TV 2

tv2 påske tvPåskeugen på TV 2 byder bl.a. finale i ‘Danmark har talent’, ny vært i ‘Rundt på gulvet’, en prisvindende BBC-dramaserie, mange film og de kendte danske programserier. Og så er TV 2 garant for høj nyheds- og aktualitetsdækning i helligdagene.

Selv om påsken står for døren, behøver du ikke undvære de faste og populære danske programserier på TV 2 som f.eks. ‘Kurs mod fjerne kyster’, ‘Stjernerne på slottet’, ‘Nybyggerne’ og ‘Hvem vil være millionær?’

TV 2 sender også – som alle andre uger – masser af nyhedsudsendelser, ‘Go’ morgen Danmark’ alle dage inkl. helligdage og ‘Go’ aften Danmark’ mandag-fredag.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Og herudover får du en hel masse ekstra, fordi det er påske – herunder film, en anmelderrost britisk dramaserie og danske underholdningsshows. Og herunder kan du læse mere om disse ekstra-tilbud.

Finale i ‘Danmark har talent’ og premiere på ‘Rundt på gulvet’
Påsken byder således både på finale i ‘Danmark har talent’ lørdag 19. marts og premiere 26. marts på en helt ny sæson af ‘Rundt på gulvet’.

Ud over de seks største talenter fra ‘Danmark har talent’, dommerne Jarl Friis-Mikkelsen, Peter Frödin, Cecilie Lassen og Nabiha og værterne Felix Smith og Christopher Læssø byder finaleshowet på en helt særlig finaleoptræden af popstjernen Rasmus Seebach. Læs mere om finalen i ‘Danmark har talent’ her.

Ugen efter er du forhåbentlig klar til en ny tur ‘Rundt på gulvet’. Martin Brygmann er ny vært, og i sæsonpremieren er Niels Olsen, Andreas Bo, Lise Baastrup og Christian Fuhlendorff klar til at give dig og dine lattermuskler en svingom på “de skrå brædder”. Med et væld af nye lege og tossede udfordringer inviterer de gæsterne Vicki Berlin og skuespiller Ole Boisen indenfor til en underholdende aften.

Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Der er gratis snigpremiere på sæsonpremieren på ‘Rundt på gulvet’ i en uge op til tv-premieren.

På underholdningsområdet byder påsken også på ‘Hvem vil være millionær?’ og på showet ‘Rasmus Bjerg Solo’ fra 2015.

I Rasmus Bjergs show handler det om at vokse op i 1980’erne med skæve hippieforældre, om at give efter for trangen til at være på, om at falde dybt og hårdt, når man falder – og ikke mindst om pigen fra Persillevej.

Ny BBC-dramaserie
Mandag, tirsdag og onsdag i påskeugen sender TV 2 alle fem afsnit af den anmelderroste og prisvindende BBC-serie ‘Dr. Foster’ fra 2015. Serien er belønnet med National Television Award i kategorien “Ny drama”.

Suranne Jones spiller hoved- og titelrollen som doktor Gemma Foster, der lever det perfekte liv. Hun har succes på jobbet, er lykkeligt gift og mor til en dejlig dreng. Men facaden begynder at krakelere, da hun en dag finder et blond hår i sin mands tørklæde. Er Simon (spillet af Bertie Carvel) hende utro? Gemma Foster begynder selv at undersøge sagen, og langsomt kommer dystre hemmeligheder op til overfladen.

TV påsken på TV 2
TV påsken på TV 2

Gode film uden afbrydelser
Påskedagene byder – traditionen tro – på talrige film til børn og voksne.

Blandt påskens film er tv-premieren på det danske thrillerdrama ‘Kartellet’ med bl.a. Anders W. Berthelsen, Lene Maria Christensen, Flemming Enevold, Lars Ranthe, Leif Sylvester, Kurt Ravn, Jesper Asholt og Henrik Prip.

Da den unge driftige entreprenør Lars Halbo (Anders W. Berthelsen) vender hjem til Danmark og overtager familiefirmaet Halbo El & VVS, kommer han hurtigt i problemer, fordi han nægter at deltage i de ulovlige prisaftaler med de store byggeselskaber.

Hans firma er markant billigere i nogle kommunale udbudsrunder, og det sætter både ham selv, hans firma og familie under et stort pres. Snart må Lars beslutte, om han vil gå med i kartellet – og dermed slippe for chikane – eller kæmpe for det, han ved, er det rigtige.

Flere danske film…
Onsdag 23. marts sender TV 2 den prisbelønnede danske film ‘Klumpfisken’, og torsdag kl. 20.00 er der film for hele familien, når TV 2 sender ‘Olsen-bandens store kup’ fra 1972. Med vanlig snilde lykkes det Egon (Ove Sprogøe), Benny (Morten Grunwald) og Kjeld (Poul Bundgaard) at røve en pengetransport med hele fire millioner kroner i kontanter, og Yvonne (Kirsten Walther), der er ved at planlægge Børges konfirmation, er godt tilfreds.

Snart er de nybagte millionærer dog blevet tørret for hver en klejne af de luskede forbrydere Kongen (Arthur Jensen) og Knægten (Poul Reichhardt), som indkvarterer sig på Hotel Sheraton for at leve som grever og baroner. Det bliver begyndelsen til et omskifteligt spil om en kuffert fuld af penge.

Påskelørdag er der gensyn med den danske komedieklassiker ‘Den eneste Ene’ med de udødelige replikker. Emsige Lizzie (Søs Egelind) og den blide køkkenmontør Niller (Niels Olsen) må på grund af Nillers mosevand i sprøjten adoptere, og den lille Mgala ankommer fra et børnehjem i Afrika.

Sus (Sidste Babett Knudsen) er gift med den charmerende italiener Andrea kaldet Sonny (Rafael Edholm), og han har til gengæld ingen problemer med sædkvaliteten. Men Sus er ikke så sikker på, om hun er klar til at få børn. De to par lever i lykkelig uvidenhed om hinanden, indtil Niller dukker op for at montere et nyt køkken hos Sus og Sonny, der i øvrigt har fået knas i forholdet. Blandt de medvirkende ses også bl.a. Lars Kaalund, Sofie Gråbøl, Paprika Steen og Hella Joof.

… og gode udenlandske film
De to kommende fredage byder på James Bond-film med Roger Moore – ‘For Your Eyes Only’ fra 1981 fredag 18. marts, mens ‘Octopussy’ fra 1983 sendes fredag 25. marts.

Lørdag 19. marts efter finalen i ‘Danmark har talent’ sender TV 2 actiondramaet ‘2012’ med bl.a. John Cusack, Amanda Peet og Woody Harrelson – og med danske Zlatko Buric i en mindre rolle.

Søndag 20. marts sender TV 2 komediedramaet ‘We Bought a Zoo’, der er baseret på virkelige begivenheder, og som er instrueret af Oscar-vinderen Cameron Crowe.

Skærtorsdag 24. marts sender TV 2 actionthrilleren ‘The Last Castle’ med bl.a. Robert Redford, James Gandolfini og Mark Ruffolo. Den berømte trestjernede General Irwing (Robert Redford) er ekspert i militærstrategi, men han begik den fejl at afslå at adlyde en ordre og er nu blevet sat i et militærfængsel med maksimal sikkerhed. Her koncentrerer han sig om at udstå sin straf, så han kan komme på fri fod.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button