TV-Nyt

TV 2 Zulu fejrer 15 år

Zulu 15 årTV 2 ZULU har fødselsdag torsdag 15. oktober. Fødselsdagen bliver fejret i løbet af ugen med særlige programmer på ZULU og TV 2 PLAY, og det kulminerer med et stort fødselsdagsshow med Christian Fuhlendorff som vært.

Seerne må vente til torsdag med at se ZULUs store fødselsdagsshow, men allerede nu er fejringen i fuld gang på kanalen.

Blandt andet benytter TV 2 ZULU sin fødselsdagsuge til at igangsætte den nye sæson af kanalens successerie ’Tomgang’ med Mick Øgendahl, Rune Klan, Sarah Grünewald og Sami Darr i hovedrollerne. I første afsnit, der genudsendes flere gange i løbet af ugen, bliver Mathias overrasket af Theis og Aslan på sin fødselsdag med en tur på strip-klub. Desværre har Mathias glemt, at hans mor Karen kommer til boller og lagkage.

Fødselsdagsugen byder også på ZULUs populære programmer ’Dybvaaaaad’ med Tobias Dybvad og ’Nørgaards Netfix’ med Martin Nørgaard samt sæsonafslutningen på den nyskabende ZULU-serie med TopGunn og hans venner, ’Fucking fornuftig’.

I ZULUs fødselsdagsuge kan seerne også følge med i eSport direkte fra Dota2-ligaen ’The Defense’, hvor Mælk (Jacob Toft-Andersen), Synderen (Troels Lyngholt Nielsen) og Jasper Ritz kommenterer.

Nye danske produktioner på skærmen
Som noget helt eksklusivt viser ZULU desuden tv-premieren på ’Bag i Klovn Forever’, hvor seerne kan komme bag om optagelserne på den nye Klovn-film, der vises i biograferne netop nu.

Torsdag 15. oktober er Christian Fuhlendorff vært ved det store fødselsdagsshow. Sammen med kendte ZULU-figurer, komikere og medvirkende dykker vi ned i arkiverne og hører pinlige historier og ser sjove klip fra ZULU-programmer fra de seneste 15 år.

Fredag har ZULU passeret de 15 år. Derfor sendes der film med en aldersgrænse på 15 år med våben, stupide stunts og babes. Man kan se frem til både ’Killing them Softly’ med Brad Pitt, ’Jackass 3’ og tv-premieren på ’Spring Breakers’.

TV 2 PLAY har samlet en lang række af de underholdende og provokerende programmer fra ZULUs første 15 år her: http://play.tv2.dk/zulu/.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button