TV-Nyt

TV 2 viser de to semifinaler og finalen i Coppa Italia 2020

TV 2 har netop indkøbt de to semifinaler og finalen i Coppa Italia, som vil varme grundigt op til Serie A-afslutningen. Samtidigt har man hyret Keld Bordinggaard som ekstra kommentator og fodboldekspert.

De to semifinaler i Coppa Italia spilles 12. og 13. juni, og finaleopgøret kan ses direkte onsdag 17. juni.

 

– Det er fire af Italiens mest traditionsrige klubhold – Juventus, AC Milan, Napoli og Inter – som er med i slutfasen af Coppa Italia, der hermed bliver en perfekt genopstart på den italienske klubfodbold, som vi har set frem gennem de seneste måneder, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Keld Bordinggaard er sat på holdet
Til at dække det komprimerede slutprogram i LaLiga og Serie A opruster TV 2 med yderligere en ekspert og kommentator, nemlig Keld Bordinggaard. Frem til begyndelsen af august vil han være en fast del af TV 2s fodbolddækning, som aldrig tidligere har været så intensiv.

– Vi forsøger at skabe en gennemgående dækning, når LaLiga og Serie A igen starter op, og vi sender fodbold hver eneste dag hele sommeren frem til 2. august. Vi har to ligaer, der stadig er enormt spændende, og vi har Eriksen og Braithwaite, som bliver spændende at følge, siger redaktionschef på TV 2 SPORT, Allan Hvid.

På grund af det intensive kampprogram vil både TV 2 SPORT X, TV 2 PLAY og TV 2 SPORT vise spansk og italiensk fodbold, når den tætte mesterskabskamp afgøres med kampstart i La liga 11. juni. Følg med i vores guide til La Liga og Serie A


I samme kategori

Back to top button