TV 2 udvider sportsdækningen på mobilen

| onsdag 13. jun, 2012 15:30 | 0 Kommentarer

TV 2 Sportscenter sportsappUd over applikationer til EM, Tour de France og OL er TV 2 også ude med TV 2 Sportscenter – en helt ny sports-applikation. Desuden kan både EM- og OL-sites tilgås fra mobilen i et mobilvenligt design.

Den store sportssommer er i gang med EM i fodbold, og snart følger Tour de France og OL i London. TV 2 dækker alle de store sportsbegivenheder på mobilen via særlige event-applikationer for hver enkelt begivenhed, men har også valgt at lancere en ny sportscenter-applikation, der samler overblikket over sporten. Derudover er em.tv2.dk og ol.tv2.dk lanceret i et såkaldt responsivt design, der betyder, at siderne tilpasser sig den platform, brugeren anvender, så siderne f.eks. kan læses på danskerne mange smartphones.

– Vi vil gerne give danskerne endnu større valgfrihed i forhold til, hvordan de ønsker at holde sig opdateret på sporten via mobilen. Nogle brugere foretrækker de klassiske event-applikationer, hvor man samler al information om en udvalgt sportsbegivenhed, f.eks. EM i fodbold. Det giver den fordel at man i den koncentrerede periode, begivenheden varer, har nem adgang til det væsentlige. Andre foretrækker at holde sig orienteret via en browser, og her ønsker vi at give den bedste adgang til det fulde indhold på eksempelvis em.tv2.dk – men i en version tilpasset brugerens platform. Endelig så lancerer vi også Sportscenter app’en som er en helt ny, ambitiøs måde at lave apps på i Danmark. Her samler vi i én app alt det mest interessante fra sportens verden, siger Kim Sørensen, mobile business manager på TV 2.

TV 2 lancerer denne sommer både en EM- en Tour de France- og en OL-applikation, men har også for nylig lanceret en sportscenter-applikation, der samler overblikket over de største sportsgrene – og derudover tilbyder live-opdateringer, resultater, stillinger, kampprogrammer, tv-oversigt, holdopstillinger og meget andet.

Til de brugere, der gerne vil have deres informationer på mobilen direkte fra tv2.dk, har TV 2 lanceret em.tv2.dk og ol.tv2.dk i et såkaldt responsivt design, der betyder, at siderne tilpasser sig den platform, brugerne anvender. Er det via en pc, er siden typisk bred med flere kolonner med historier, og er det via en mobil, bliver siden lang med én kolonne. På sigt skal hele tv2.dk udkomme i responsivt design.

Hele sportssommeren kan naturligvis følges på mobilen via TV 2 Play.

Kilde: TV 2

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt