TV 2 SPORT opruster på mobil og tablet

| mandag 25. jun, 2012 12:50 | 0 Kommentarer

tv 2 sport mobilNu bliver det endnu nemmere at få adgang til sportsnyheder, livescores og videoklip på farten. TV 2 SPORT har netop lanceret et mobilsite, som er skræddersyet til smartphones, og dét er en god nyhed – ikke mindst for iPhone-brugere. Ud over Android* og Windows Phone understøtter mobilsitet nemlig også videoafspilning på Apples iOS-styresystem*.

Brugere af smartphones vil fremover blive automatisk viderestillet til m.tv2sport.dk, som byder på nogle af de mest populære elementer fra tv2sport.dk. Det vil primært sige aktuelle nyhedsartikler, livescores og ikke mindst et bredt udvalg af videoklip med indhold fra TV 2 SPORTs mange attraktive rettigheder, heriblandt Superligaen, UEFA Champions League, NFL og Wimbledon.

Samtidig er tv2sport.dk blevet opgraderet, således at iPad og andre Apple-enheder også kan afspille videoklip dér – noget som hidtil har været forbeholdt brugere af pc’er og Android-tablets.

Siden tv2sport.dk blev lanceret i 2007, er antallet af brugere vokset eksplosivt. I den senere tid har besøgstallene vist en klar tendens i retning af, at flere og flere tilgår sitet via mobile enheder.

– TV 2 SPORT vil være danskernes foretrukne sportsformidler, og derfor skal vi også være stærke på de mobile platforme. Det nye mobilsite gør det lettere at overskue indholdet og navigere på den mindre skærm, og desuden har vi ændret videoformatet, så også iPhone-brugere kan være med. I første omgang har vi valgt at tilbyde videoklip, men udviklingen af mobilsitet fortsætter naturligvis i den kommende tid. Live-streaming er for eksempel en af de funktioner, der står højt på ønskelisten, siger kommerciel direktør Jesper Andersson, TV 2 SPORT A/S.

Tv2sport.dk satte i april måned rekord med over 213.000 unikke besøgende og ligger således på en samlet 48.-plads på den officielle liste over de mest besøgte danske hjemmesider (kilde: FDIM).

*Understøtter Android version 2.2 eller nyere samt iOS version 4.0 eller nyere.

Kilde: TV 2 Sport presse

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt