TV-Nyt

TV 2 Sport åbner fredag kl. 18:30

TV 2 SportNår Merete Eldrup fløjter TV 2 SPORT i gang i en direkte transmission fra TV 2s hovedkvarter i Odense og Sparekassen Fyn Arena, så skrives der ikke kun tv-historie. Der skrives også en slags sportshistorie i form af ny øget synlighed for bl.a. dansk basketball, håndbold, badminton, motorsport og ishockey. Det giver danske sportsfans bedre mulighed for at være sammen om deres favoritsport og følge de lokale klubber endnu mere sammen med ligesindede.

 Hvad sender TV 2 Sport?

  • Håndbold: Boxer Herreligaen og Boxer Dameligaen samt VM- og EM-slutrunderne 2015-2018
  • Fodbold: Æresdivisionen i Holland, EM 2016 og VM 2018 / 2022
  • Ishockey: Metal Ligaen og VM 2015 / 2017
  • Basketball: NBA og den danske Basketliga
  • Cykling: Amstel Gold Race, Vuelta a España, Classica san Sebastian, Vattenfall Cyclassic, Tour de Romandie, Flanderns Classics, Criterium Dauphine m.fl.
  • Motorsport: Dansk DTC
  • Badminton: VM, All England, Super Series m.fl.
  • Vintersport: Langrend, alpint, skiskydning, freestyle og snowboard
  • OL 2016
  • Svømning, kano, kajak og meget mere

Hvem kan se TV 2 Sport?

TV 2 Sport udbydes hos YouSee, Stofa, Boxer, Waoo. TDC med flere. HD udgaven sendes i 720p ligesom TV 2’s øvrige HD kanaler.

Kan man se TV 2 Sport online?

Ja gennem TV 2 Play kan du se TV 2 Sport online og streame kanalen live eller se programmer forskudt.

Åbningsweekenden på TV 2 Sport

Direkte weekend
Allerede i åbningsweekenden får sportens tilhængere et fingerpeg om, hvad TV 2 SPORT er, når der blandt andet sendes direkte fra Sparekassen Fyn Arena, hvor det danske herrelandshold i håndbold møder Slovenien i åbningskampen i Totalkredit Cup 2015. Og søndag er der mere direkte håndbold i ‘SuperMatchen’, når Viborg HK møder SK Aarhus i Boxer Dameligaen.

Fredag aften gives pucken også op til ishockeykampen mellem Odense Bulldogs og Herning Blue Fox, der bliver sendt direkte fra kl. 21.15 med optakt inden kampen. Det er samtidig premiere på Metal Ligaen på TV 2 SPORT med to ugentlige direkte kampe med isens gladiatorer i Metal Ligaen. Allerede lørdag og søndag er der mere ishockey med direkte tranmissioner fra pokalsemifinalerne mellem Rødovre Mighty Bulls og Herning Blue Fox og SønderjyskE og Aalborg Pirates.

Slam Dunk!
Alle tre dage i premiereweekenden er der direkte kampe fra den amerikanske basketliga NBA med nogle af verdens bedste spillere og flotteste arenaer, og TV 2 SPORT vil fremover vise op mod otte kampe om ugen fra NBA. Her vil mange danske basketspillere med sikkerhed gerne spille, og de får mulighed for at vise i hvert fald de danske fans, hvad de kan.

Læs mere i artiklen NBA premiere på TV 2s nye sportskanal

Mandag efter åbningsweekenden er der premiere på direkte transmissioner fra Basketligaen med et brag af en kamp mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits. To hold som i mange år har udgjort toppen af dansk basketball.

Og Basketligaen vil være en fast del på kanalen med direkte kampe hver mandag. Ishockey fra Metal Ligaen sendes direkte tirsdage og fredage, og håndbold fra Boxerligaerne sendes onsdage, torsdage og søndage. Ændringer vil dog forekomme i forbindelse med slutrunder og andre store turneringer.

Blod, sved og ishockey
Den første uge efter premiereweekenden introducerer den nye kanal også serier og magasiner, som er en del af TV 2 SPORT. Der er bl.a. premiere på ‘Iskrigerne’, som er en dokumentarserie om Norges mest vindende – og meget farverige – ishockeyhold Vålerenga Ishockey.

Der er også premiere på ‘Volvo Ocean Race’, der følger den legendariske kapsejlads, hvor den danske båd Team Vestas Wind er med i år. Senere dukker nye magasinprogrammer op om fodbold, håndbold og sport generelt med værter som Zak Egholm, Thomas Kristensen og Morten Ankerdal.

Ankerdal og Kristensen skal man dog ikke vente længe på. De er med fra startfløjtet på fredag kl. 18.30 med optakt til håndboldkampen i det allerførste program, som også bliver kanalens Kick Off.

Her er TV-Guide for første aften TV 2 Sport

18.30 KickOffStudie
Kick Off direkte fra Sparekassen Arena Fyn, Odense
Vær med når der skrives historie, og Danmark får en dedikeret og passioneret dansk sportskanal med masser af live-transmissioner fra danske og udenlandske ligaer og events samt journalistik for ægte sportfans. Morten Ankerdal er vært på den direkte transmission fra Sparekassen Arena Fyn, der bl.a. stiller om til TV 2s hovedkvarter på Kvægtorvet i Odense, hvor mange af sportens aktører er samlet for at fejre kanalen. Det er også her, at TV 2s administrerende direktør Merete Eldrup fløjter Danmarks nye sportskanal i gang, og der er mulighed for at møde kanalens eksperter. Samtidig lægger Ankerdal op til aftenens håndboldkamp mellem Danmark og Slovenien, hvor herrelandsholdet skal teste formen inden VM i Qatar en uge senere. Det gør han sammen med Thomas Kristensen og Bent Nyegaard, der kommenterer kampen – den første direkte transmission på den nye kanal
Morten Ankerdal, Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

19.00 Håndbold: Studiet
Kategori: Sport

19.25 SuperMatchen: Danmark-Slovenien (m), direkte
1. halvleg fra Fyn Arena, Odense
Om en uge går VM løs i Qatar, og Danmarks kamp mod Slovenien giver god mulighed for at teste VM-formen i Totalkredit Cup. Det gælder også for Slovenien, som også har kvalificeret sig til VM, så en sejr vil være god for selvtilliden for begge mandskaber. De to hold mødtes tidligere i år, hvor Danmark vandt en komfortabel sejr med Ulrich Wilbek som træner. Det bliver spændende at se, hvordan Danmarks nye træner sætter holdet op, og om de kan gentage succesen og vise god form. Totalkredit Cup er en fire-nationers turnering, hvor også Island og Sverige deltager.
Kommentatorer: Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

20.05 Sportscenter
Kategori: Sport

20.20 SuperMatchen: Danmark-Slovenien (m), direkte
2. halvleg fra Fyn Arena, Odense
Kommentatorer: Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

21.15 HockeyNight: Studiet
Jimmy giver pucken op
TV 2s eksperter vender dagens ishockey-kamp
Lasse Degn og Jimmy Bøjgaard.

21.30 HockeyNight: Odense Bulldogs-Rungsted Ishockey, direkte
1. periode fra Bryggeriet Vestfyen Arena
Ishockey fylder meget på TV 2s nye sportskanal, så selvfølgelig er der hockey fra Metal Ligaen på programmet på åbningsaftenen. Topholdet Odense havde en forrygende oktober og november, hvor de for alvor meldte sig ind i guldkampen. For Rungsted har sæsonen været op og ned med det primære mål, at sikre sig en plads i slutspillet. Det kan man stadig langt fra vide sig sikker på, så alle kampe tæller og et point i aften vil være værdifuldt.

22.05 HockeyNight: Studiet
Jimmy giver pucken op
TV 2s eksperter vender dagens ishockey-kamp

22.20 HockeyNight: Odense Bulldogs-Rungsted Ishockey, direkte

22.55 HockeyNight: Studiet

23.10 HockeyNight: Odense Bulldogs-Rungsted Ishockey, direkte
3. periode fra Bryggeriet Vestfyen Arena

00.00 Skiskydning: World Cup – 7,5 km sprint (k), forskudt

00.40 NBA: Studiet
Direkte fra Kvægtorvet
TV 2s eksperter vender dagens kamp i verdens hårdeste basketliga – NBA.
Værter: Thomas Bilde og Peter Wang

01.00 NBA: Indiana Pacers – Boston Celtics, direkte
Fra Bankers Life Fieldhouse, Indianapolis, USA
Det er to traditionsrige klubber fra steder, hvor basketball og ikke mindst historien er vigtig, der mødes i denne kamp. Hos både Indiana Pacers og Boston Celtics kæmper de med at være i gang med en genopbygningsfase. I Boston har de accepteret det lidt mere end hos Pacers. Indiana også mistede deres absolut bedste spiller, Paul George, inden sæsonen pga. en slem skade, og har siden uden det store held forsøgt at finde lidt momentum. Celtics er for alvor i gang med at bygge et konkurrencedygtigt hold op til de kommende år og ved at finde ud af, hvad de skal gøre ved holdets største stjerne Rajon Rondo.
Kommentatorer: Thomas Bilde og Peter Wang.

02.15 NBA: Indiana Pacers – Boston Celtics, direkte
Fra Bankers Life Fieldhouse, Indianapolis, USA

03.35 SuperMatchen: Danmark-Slovenien (m)
1. halvleg fra Fyn Arena, Odense
Om en uge går VM løs i Qatar, og Danmarks kamp mod Slovenien giver god mulighed for at teste VM-formen i Totalkredit Cup. Det gælder også for Slovenien, som også har kvalificeret sig til VM, så en sejr vil være god for selvtilliden for begge mandskaber. De to hold mødtes tidligere i år, hvor Danmark vandt en komfortabel sejr med Ulrich Wilbek som træner. Det bliver spændende at se, hvordan Danmarks nye træner sætter holdet op, og om de kan gentage succesen og vise god form. Totalkredit Cup er en fire-nationers turnering, hvor også Island og Sverige deltager.
Kommentatorer: Thomas Kristensen og Bent Nyegaard.

04.20 SuperMatchen: Danmark-Slovenien (m)
2. halvleg fra Fyn Arena, Odense

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button