Streamingnyt

TV 2 Play med på ferien – Tour de France uden afbrydelser og Wimbledon

Ingen sommer uden Tour de France og Wimbledon tennis, og uanset om du derhjemme eller på ferie i et andet EU land et sted, så kan du følge begge dele på  .

TV 2 Play – med på ferien

Med   får du det bedste indhold fra alle TV 2s seks kanaler – når du vil, og hvor du vil. Det gælder også når du er på sommerferie, for du kan streame TV 2 Play i alle EU lande.

Så bare du har forbindelse til Internettet, så kan du altså følge se Tour de France med Ritter og Rolf kommentering, selv om du er på ferie i f.eks. Italien, Grækenland eller Sverige for den sags skyld.

TV 2 Play – Alt sporten fra TV 2 og TV 2 Sport + 4 ekstra Play kanaler

Med   kan du naturligvis se alt sporten fra TV 2 og TV 2 Sport. Det giver dig adgang til Tour de France dækningen fra TV 2 og Wimbledon dækningen på TV 2 Sport. Men med et   hele pakken – uden reklamer abonnement, så får du også yderligere muligheder. Der er f.eks en ekstra Play kanal, hvor du kan følge Tour de France uden de reklameafbryder / afbrydelser for 16:00 Nyheder, ligesom det sker på hverdag på TV 2 hovedkanalen.

Det er også på TV 2 Play ekstra kanaler, at du kan streame andre Wimbledon kampe, end dem der vises på TV 2 Sport. Det giver dig et større udvalg.

TV 2 Play underholdning på ferien eller derhjemme

Du kan zappe mellem alle TV 2s live-kanaler, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer. Så uanset om du er derhjemme eller på farten, så er der noget at se.

TV 2 Play – Sport TV-Guide


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button