TV-Nyt

TV 2 Nord viser nu også TV MidtVest nyheder

TV2 Nord starter nu med også at vise TV MidtVests nyhedsudsendelse, så nordjyderne på den måde lettere får adgang til nogle af de historier, der også har med dele af Region Nordjylland at gøre.

Dagens nyhedsudsendelse fra TV MidtVest kan ses på Salto og tv2nord.dk den fra den 17. september klokken 21.50.

Søndag-fredag vises nyhederne fra Midtvest klokken 21.50 og om lørdagen er det klokken 22.15.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Thy og Mors er jo nogle områder, vi på en måde deler med TV MidtVest. Historisk hører de til det midtvest’ske sendeområde, men de ligger jo i Region Nordjylland. Så derfor vil vi gerne give vores seere den mulighed at blive lidt bedre orienteret om deres område, siger programchef og redaktør på TV2 Nord, Ingrid Buch.

I forvejen udveksler TV2 Nord og TV MidtVest de historier, der berører begge tv-stationers sendeområde, men nu udbygges samarbejdet altså.

– Vores nyhedsudsendelser bliver allerede vist på TV MidtVest, så vi mener kun, det er på sin plads, at vi begynder at gøre det samme, siger Ingrid Buch.

– Nordjyderne vil så godt nok få nogle historier med, der som sådan ikke har noget med os at gøre, fordi de foregår langt nede af vestkysten eller inde midt i Jylland. Men vi tror på, at det vil gøre en forskel for vores seere i Thy og på Mors, tilføjer programchefen.

Kilde: TV 2 Nord

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button