TV 2 Nord klar mere tv fra 11. januar

| fredag 11. nov, 2011 17:41 | opdateret 11. nov, 2011 kl. 19:15 | 1 kommentar

Sådan ser TV 2 Nord's nye logo ud

Fra politisk hold er det besluttet, at alle otte regionale TV2/stationer fra 11. januar 2012 hver skal tildeles en hel 24-timers kanal på sendenettet. I DIGITALT.TV ‘s lokalområde Nordjylland er TV 2 Nord godt i gang med at bliver klar med den helt nye regional kanal, der sender uafhængigt af det landsdækkende TV2/Danmark.

Kanalen hedder fortsat TV2/Nord ligesom de regionale nyhedsudsendelser, nordjyderne allerede gennem mere end tyve år har oplevet på TV2.  Men det nye TV2/Nord kommer til at sende fra tidlig morgen til sen aften og kan ses af samtlige husstande i Nordjylland.

For husstande med egen antenne kræver det at TV-apparatet eller tv boksen er i stand til at modtage det digitale MPEG-4 signal, mens kanalen også leveres via kabel-tv og forventes også tilgængelig via parabol-tv udbyderne Canal Digital og Viasat, men sidstnævnte lægger endnu ikke 100% fast.

Udover en lang række nye programmer og mange flere nyheder, betyder den nye kanal også en komplet relancering af TV2/Nord. Nordjyderne vil opleve en TV-kanal med en helt ny grafisk indpakning, nye studier, ny lydidentitet og et moderniseret logo, sidstnævnte kan ses her på siden.

Det nye TV2/Nord byder på mange helt nye programmer, men der er også på gensyn med en lang række af de programmer, du kender fra det nuværende TV2/Nord og TV2/Nord PLUS. 

Du kan allerede nu læse mere om TV 2 Nord fra 11. januar på http://www.tv2nord.dk/nykanal

Kilde: TV 2 Nord

Er din lokale TV 2 region også klar med info om deres kanaler fra 11. janunar, så bringer DIGITALT.TV også gerne mere om disse. Skriv link som kommentar til denne artikel.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (1)

Skriv et svar