Branche-Nyt

TV 2 NET skifter navn til TV 2|Digital

tv2logoEt levende site med puls, masser af webtv, bredde i journalistikken og underholdningsstof til brugerne. Det er blandt ambitionerne på tv2.dk, der er klar med en ny strategi, som bl.a. betyder, at TV 2s afdeling for digitale medier, TV 2 NET, skifter navn til TV 2|Digital. 

Siden Anders Refnov 1. december 2012 tiltrådte som chef for TV 2 NET, har han arbejdet med den nye strategi for tv2.dk.

– Markedet for danske indhold-websites er benhård. Antal klik og sidehenvisninger er i sagens natur helt centralt, og på tv2.dk har vi længe ligget blandt de mest besøgte. Alligevel har vi nogle udfordringer, men heldigvis har vi også mange muligheder, og den nye digitale strategi har været med til at klarlægge, hvordan vi løfter trafikken yderligere, og hvad vi skal have fokus på i de kommende år, siger Anders Refnov og slår fast:

– Vi skal digitalt og journalistisk være stærkere, mere levende og endnu dygtigere.

– Nu er vi klar til næste ryk på det digitale område. For at øge trafikken, udnytte TV 2s samlede muskler bedre og få en endnu stærkere position hos danskerne – uanset hvilken platform de er på, supplerer TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

Ny forside på tv2.dk
TV 2|Digital er allerede 1. marts på gaden med en ny forside på tv2.dk. Dermed introduceres et såkaldt responsivt design, hvor sitet tilpasser sig den skærm, brugeren sidder med – uanset om det er pc, mobil eller tablet. Det styrker brugeroplevelsen især på de mobile skærme, som flere og flere danske går på nettet fra, ligesom den nye forside er én overskuelig indgang til alt indhold på tv2.dk.

– Vi vil gøre det nemt for vores brugere at få et prioriteret nyhedsbillede hver dag, og det skal være sjovt for dem at besøge tv2.dk, ligesom det er afgørende for et ”frikvarters-site” at have et godt udbud inden for underholdningsstoffet. Derfor vil vi have fokus på stærk og selvstændig journalistik på dette område og opretter nu en særlig underholdningsredaktion, siger Anders Refnov og fremhæver webtv som et andet fokusområde på det nye tv2.dk.

Den nye strategi for tv2.dk lægger også op til et endnu tættere samarbejde med TV 2|NYHEDERNEs digitale redaktion, som har ansvaret for nyheder, sport og vejret på tv2.dk og dertilhørende mobile platforme.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button