Branche-Nyt

TV 2 mister VM i landevejscykling

VM Cykling 2013 ikke på TV 2Det har ellers nærmest været en tradition at cykelløb hører hjemme på TV 2, men den kommende VM i landevejscykling i Italien bliver ikke vist på TV 2. Ekstra Bladet skriver at det er Viasat koncernen der har sikret sig rettighederne.

Prisen for rettighederne til VM i landevejscykling er markant højere end TV 2 mener det er værd, så derfor har man ikke kunne være med. Prisen på rettighederne skulle angiveligt være steget med tre-firedoblet i forhold til sidste år.

Sportschef på TV 2 Frederik Lauesen ærgrer sig over, at det store arrangement ikke bliver vist på TV 2. “Det er selvfølgelig en bet, at vi ikke er med, men nogle gange går det op og nogle gange ned ad bakke. Sådan er det også i tv-verdenen”, siger Frederik Lausen til Ekstra Bladet.

Viasats sportschef Peter Nørrelund bekræfter at Viasat har sikret sig rettighederne, men afviser overfor BT at fortælle mere om, hvordan Viasats dækning af de tohjuledes verdensmesterskaber kommer til at foregå, før man selv vælger at præsentere nyheden. Det har de nu gjort

Formentlig skal cykelfans i år således se VM på TV3 Sport eller TV3+. VM i landevejscykling afholdes i perioden 22-29. september.

Kilde: Ekstra Bladet og BT

I samme kategori

Back to top button