TV-Nyt

TV 2 intensiverer håndbolddækningen med TV 2 SPORT

TV 2 SportTurneringen Totalkredit Cup 2015 dækkes på både TV 2 og TV 2 SPORT 9.-11. januar. Men allerede inden denne turnering – og inden premieren på TV 2 SPORT – er der landsholdshåndbold på TV 2.

Inden VM i herrehåndbold i Qatar får det danske landshold mulighed for at teste formen i Totalkredit Cup. Samtidig giver turneringen en forsmag på, hvordan TV 2 intensiverer håndbolddækningen med lanceringen af TV 2 SPORT.

Totalkredit Cup er en fire-nationers turnering, hvor Danmark, Sverige, Island og Slovenien får mulighed for at teste formen og lave de sidste justeringer, inden de rejser videre til VM i Qatar, der begynder 15. januar.

Turneringen er samtidig starten på en intensiveret dækning af håndbold på TV 2 i forbindelse med lanceringen af TV 2 SPORT. Det betyder meget mere håndbold, hvor seerne nu får mulighed for ikke alene at følge Danmark, men også Danmarks modstandere og turneringernes øvrige storhold i direkte kampe på TV 2 og TV 2 SPORT.

Åbningskamp på premieredagen
TV 2 SPORT går i luften 9. januar kl. 18.30, og allerede kl. 19.25 er der håndboldpremiere på kanalen med en direkte transmission af Danmark-Slovenien, som også er åbningskampen i Totalkredit Cup 2015.

Herefter sendes de resterende danske kampe i turneringen direkte på TV 2, og TV 2 SPORT sender de øvrige kampe. Den fordeling vil også gælde under VM i Qatar og fremtidige turneringer, hvor TV 2 fortsat vil sende de danske kampe og finaler, som det kendes i dag.

TV 2 SPORT vil sende direkte kampe med Danmarks modstandere og de andre store hold i turneringerne. Derudover vil alle Danmarks kampe blive genudsendt på TV 2 SPORT. Samlet set bliver der derfor fremover mulighed for virkelig at opleve de store turneringer med masser af kampe kommenteret af TV 2 Sportens eksperter.

Sendetidspunkter Totalkredit Cup 2015
Fredag 9. januar
• Danmark-Slovenien kl. 19.25 direkte på TV 2 SPORT
• Sverige-Island på TV 2 SPORT efter Danmarks kamp (sendt direkte kl. 19.00 på TV 2 PLAY)

Lørdag 10. januar
• Sverige-Slovenien kl. 17.00 direkte på TV 2 SPORT
• Danmark-Island kl. 19.25 direkte på TV 2

Søndag 11. januar
• Island-Slovenien kl. 14.45 direkte på TV 2 SPORT
• Danmark-Sverige kl. 16.50 direkte på TV 2

Herrehåndbold allerede 5. januar
Allerede inden Totalkredit Cup 2015 – og inden premieren på TV 2 SPORT – er der landsholdshåndbold på TV 2s hovedkanal. Her benytter det danske herrelandshold muligheden for en ekstra træningskamp inden VM og møder Sverige mandag 5. januar i Malmø Arena.

De danske håndboldherrer har i øvrigt gode minder fra Malmø Arena, for under VM i 2011 var det næsten som at spille på hjemmebane, når de spillede i hallen. Dengang vandt Danmark 27-24 over svenskerne – et skridt på vejen mod de VM-sølvmedaljer, Danmark senere vandt ved denne slutrunde.

Sådan modtages TV 2 SPORT
Fra 9. januar findes TV 2 SPORT i tv-pakker hos alle de største tv-udbydere YouSee, Stofa, Boxer, Viasat, Canal Digital, Waoo!, TDC TV og Altibox. Hvis man er medlem af en antenneforening, er det foreningen, der afgør, hvilken pakke TV 2 SPORT placeres i.

Det er også muligt at se TV 2 SPORT via TV 2 PLAY, hvor sportskanalen kan købes enkeltvis eller sammen med andre TV 2-kanaler.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button