TV-Nyt

TV 2 går all in på X-Factor i 2019

TV 2 skyder det nye år i gang med Danmarks største underholdningsprogram, ‘X Factor’. Det sker fredag 4. januar kl. 20.00 med en vært, som vi kender, nemlig Sofie Linde, og en ny dommertrio med Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman.

Som noget nyt er det muligt for bands at stille op til ‘X Factor’ på TV 2, ligesom det bliver muligt at synge sine egne sange – også i liveshows. Derudover kommer der masser af ‘X Factor’ rundt om ‘X Factor’, for ud over 15 ‘X Factor’-programmer på TV 2 og TV 2 PLAY vil der være ekstraprogrammer på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU og en ugentlig podcast.

TV 2 PLAY sender 13 ‘Tæt på’-programmer fra søndag 27. januar 2019, hvor vi er med bag scenen og blandt andet følger dommere og deltagere på tæt hold.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TV 2 ZULU sender fra fredag 1. marts ni ‘Z Factor’, hvor ’X Factor’ bliver vendt og drejet på den kærlige, humoristiske og ZULU’ske måde.

TV 2 præsenterer også en podcast, ‘X Factor – dagen derpå’, fra lørdag 5. januar 2019, hvor en vært og en ‘X Factor’-ekspert taler med forskellige gæster om fredagens program.

Vidt omkring i landet
– Det er kulminationen af mange måneders arbejde, som vi nu glæder os til at dele med danskerne. Vi har været vidt omkring – med casting i hele landet, auditions i Odense, Aarhus og København, 5 Chair Challenge i Svendborg og Bootcamp på Bornholm, siger Dorte Borregaard, underholdningsredaktør på TV 2, og fortsætter:

– De seks liveprogrammer bliver sendt direkte fra det nye lækre ‘X Factor’-studie, der ligger på Vestegnen, og i 2019 annoncerer vi, hvor årets ‘X Factor’-finale foregår. Vores nye dommertrio og vært er blevet modtaget med åbne arme og masser af musikalsk talent over hele landet, og nu glæder vi os bare til at komme i gang og dele det hele med Danmark.

Auditions i Odense, Aarhus og København
I premiereprogrammet begynder vi med auditions – og det gør vi i Odense – byen, hvor TV 2 har sine rødder. Her står håbefulde sangere og bands klar til at komme til auditions. Men talenterne vælter ikke ligefrem ind, og det bekymrer Oh Land og Ankerstjerne. Den garvede dommer Thomas Blachman tager det med knusende ro og fælder dom over både de fremmødte deltagere og sine to meddommere.

Heldigvis står vært Sofie Linde altid klar med kram, når mange må tage skuffede hjem, alt imens hun selv bliver kastet rundt i en følelsesmæssig centrifuge af grin, gråd og masser af jubel. Velkommen til ‘X Factor’ 2019 på TV 2!

X-Factor 2019 kalenderen

• Tre ‘X Factor – audition’ fra 4. januar

• Tre ‘X Factor – 5 Chair Challenge’

• To ‘X Factor – bootcamp’

X-Factor 2019 Live Shows

• Seks ‘X Factor – live’ fra fredag 1. marts 2019

• ‘X Factor – finale’ fredag 12. april 2019

X-Factor 2019 ekstra indhold

TV 2 PLAY
• 13 ‘Tæt på’-programmer fra søndag 27. januar 2019, hvor vi er med bag scenen og blandt andet følger dommere og deltagere på tæt hold.

TV 2 ZULU
• Ni fredage med ‘Z Factor’ fra fredag 1. marts 2019, hvor ’X Factor’ bliver vendt og drejet på den kærlige, humoristiske og ZULU’ske måde.

Podcast
• ‘X Factor – dagen derpå’ fra lørdag 5. januar 2019, hvor en vært og en ‘X Factor’-ekspert taler med forskellige gæster om fredagens program.

Tv2.dk
• På Xfactor.tv2.dk får du det store overblik


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button