TV-Nyt

TV 2 fylder 30 år – se hvilke programmer de fejrer det med her

1. oktober 2018 er det 30 år siden, TV 2 gik i luften. Det fejrer TV 2 med en fødselsdagsuge i uge 40 med nogle af danskernes absolutte tv-favoritter, og kulminationen bliver et festligt fødselsdagsshow fra Odeon i Odense med Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt som værter.

TV 2 30 år: Lykkehjulet
‘Lykkehjulet’ er tilbage i uge 40 fra mandag til og med lørdag med masser af dejlige præmier på spil. Stephania Potalivo vender bogstaver, mens Mikkel Kryger holder styr på gæster og hjul. Mandag bliver fyldt med nostalgiske gensyn i ‘Lykkehjulet’-fødselsdagsspecial, hvor blandt andre Bengt Burg, Michael Meyerheim og Carina lægger vejen forbi det nye lykkehjulsstudie.

Tirsdag til og med lørdag genopliver TV 2 den elskede bogstavleg, når Mikkel Kryger og Stephania Potalivo får masser af ordglade gæster i studiet til klassisk ‘Lykkehjulet’-quiz. Se med mandag 1. oktober klokken 20.00 og tirsdag til lørdag klokken 18.25.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Jesper længe leve TV 2 30 år
Foto: Torben Jensen/TV 2

TV 2 30 år: Jesper længe leve
I 2008 kunne vi for første gang se lille Jesper Sørensen på TV 2-skærmen – som det eneste barn i Danmark med den ekstremt sjældne gensygdom progeria. Dengang var den gennemsnitlige levealder for et progeriabarn 13 år. Men Jesper er her stadig, og han er blevet en voksen ung mand, der fylder 21 år inden så længe.

I dette program fortæller han om sin hverdag med sygdommen, om kampen for at leve en normal tilværelse og om at have en stædig tro på fremtiden. For Jesper har ét overordnet mål med sit liv: at blive den ældste med progeria nogensinde! Se med torsdag 4. oktober klokken 20.00.

TV 2 30 år: Vild med dans

Fredag 5. oktober klokken 20.00 skruer vi tiden tilbage til 1988. Vi skal nemlig også fejre TV 2s 30 årsfødselsdag i ‘Vild med dans’. De ni resterende par danser derfor til nogle af de største hits fra året 1988, naturligvis funky leveret af The Antonelli Orchestra.

Det bliver en forrygende 80’er-fest, som de to værtinder, Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, står i spidsen for – måske med permanentet hår og skulderpuder i jakkerne?

TV 2 30 år: Det store fødselsdagsshow

Cecilie Frøkjær og Anders Breinholt er de veloplagte værter ved TV 2s store fødselsdagsshow med masser af gæster, sjove gensyn og underholdning i topklasse, når vi kigger tilbage på alt det, som danskerne og TV 2 har delt i løbet af de sidste 30 år.

Gense både de mest rørende og de sjoveste tv-øjeblikke og oplev kunstnere som DAD, Christopher og mange flere, når de går på scenen og fejrer ‘TV 2 30 år’. Se med lørdag 6. oktober klokken 21.20.

TV 2 30 år: Go’

‘Go’ morgen Danmark’ og ‘Go’ aften Danmark’ har også fødselsdagen som omdrejningspunkt i uge 40. Blandt andet får ‘Go’ morgen Danmark’ besøg af Jesper, der lever med progeria, og tidligere tv-vært Morten Resen. De har fået et særligt venskab efter TV 2-programmerne om Jesper.

I ‘Go’ aften Danmark’ handler det – blandt meget andet – også om et særligt venskab, nemlig venskabet mellem Nick Horup og Morten og Peter, der blev en realitet efter TV 2s såkaldte ‘gak-gak’-programmer. Det er første gang, Nick Horup stiller op til et længere interview, efter at Morten Jensen i en alder af 41 år døde i foråret 2018.

‘Go’ aften Danmark’ sender derudover et særligt program søndag 7. oktober klokken 18.25, ‘TV 2 30 år: Go’ aften Danmark’, som samler op på alt det, ‘Go’ aften’ har delt med danskerne gennem årene.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button