TV-Nyt

TV 2 bekræfter: Badehotellet får en sæson 4

Badehotellet sæson 3Seerne har været rigtig glade for Badehotellet også her i sæson 3. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse at TV 2 fortsætter serien med endnu en sæson. Og alt tyder på at der også kommer en sæson 5 af badehotellet

Jeg er rigtig glad for at kunne bekræfte, at der kommer en fjerde sæson af ‘Badehotellet’. Vi sætter utrolig stor pris på den fantastiske opbakning, seerne giver til serien, og de mange fans kan allerede nu godt begynde at glæde sig til sæson fire, siger fiktionschef på TV 2, Katrine Vogelsang, og tilføjer:
– Der har fra begyndelsen været et ønske om at lave fem sæsoner af ‘Badehotellet’. Nu er den fjerde bekræftet, og det ser lyst ud for en femte sæson også.

Manuskriptforfatterne bag ‘Badehotellet’, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe, er i fuld gang med at skrive manuskriptet til den nye sæson og lover, at der fortsat bliver masser af drama på hotellet.

– Fjerde sæson bliver et fornøjeligt gensyn med alle de gamle gæster, men der dukker også nye ansigter op på det lille badehotel. Både nogle der tager hovedindgangen belæsset med dyre læderkufferter, og andre der banker på køkkendøren med hatten i hånden. For vi er kommet til sommeren 1931, og verdenskrisen er for alvor kommet til Danmark. Men der er jo også en hel del historier, vi har sat i gang, som vi selvfølgelig kommer til at høre meget mere om, siger makkerparret til TV 2.

Sæson fire af Badehotellet forventes at få premiere først i det nye år.

Du kan se sæsonfinalen på TV 2 mandag aften klokken 20 eller se snigpremieren på afsnittet allerede nu på TV 2 PLAY.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button