TV-Nyt

Tour de France uden Jørgen Leth i 2019

Når Tour de France til sommer ruller over skærmen på TV 2, bliver det uden Jørgen Leths karakteristiske stemme..

TV 2 og Jørgen Leth har ikke kunnet blive enige om rammerne for hans rolle og dermed er han ikke en del af TV 2’s Tour de France dækning i 2019. TV 2 har i år har ønsket at have Jørgen Leth i studiet i Danmark sammen med Thomas Kristensen og Henrik Jul. Jørgen Leth har selv foretrækket at være i Frankrig.

– Det er med stor ærgrelse, at jeg ikke er med på TV 2s Tour-hold igen. Vi har haft et langt og glædeligt samarbejde, der gennem årene har ført til mange magiske stunder i verdens bedste cykelløb. For mig er selve essensen af mit arbejde som Tour de France-kommentator at være i Frankrig, der hvor det sker, og jeg så frem til at være med igen i år og langt ud i fremtiden. En vision jeg indtil for nylig delte med TV 2, udtaler Jørgen Leth.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jørgen Leth har i mange år gjort en kæmpe forskel for TV 2s Tour de France-dækning og for cykelsportens popularitet i Danmark. For mange danskere er hans stemme central i lyden af sommer, og vi vil alle savne hans ekspertise, analyser og vidunderlige historier, når løbet skydes i gang i år. Jørgen er en legende, og vi skylder ham en stor tak for hans umiskendelige bidrag til vores dækning gennem årene, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button