TV-Nyt

Tour de France 2020 på TV 2

Trods Corona krisen, så køres Tour de France 2020. Det sker forsinket fra den 29. august og TV 2 er naturligvis klar til at bringe dig hele tour’en fra start til slut.

I løbet af 23 dage skal rytterne køre 21 etaper og 3470 kilometer på de franske landeveje. Løbet starter i år i Nice på Den Franske Riviera og slutter som altid på Avenue des Champs-Élysées i Paris. Kan Colombianske Egan Bernal vinde igen eller tager Jumbo Visma over med deres ultra stærke mandskab med Primoz Roglic i spidsen?  Det skal også blive spændende at se hvordan navne som Thibaut Pinot, Nairo Quintana, Tom Dumoulin, Julian Alaphilippe og Tadej Pogacar klarer sig.

De dækker Tour de France 2020 på TV 2

Studievært er igen Thomas Kristensen og kommentatorerne er Dennis Ritter og Rasmus Staghøj.

Chris Anker Sørensen, Rolf Sørensen og Lars Bak er årets eksperter og Henrik Jul Hansen kigger naturligvis også forbi studiet.

I år er der otte danskere med i Tour de France: Den nykårede danske mester Kasper Asgreen, Michael Mørkøv, verdensmesteren Mads Pedersen, Tour-debutanterne Niklas Eg og Casper Pedersen samt Søren Kragh Andersen, Christopher Juul-Jensen og Michael Valgren, der kører for Bjarne Riis-holdet NTT.

TV 2 har nu også Aftentour

I år har TV 2 også Aftentour dækningen, efter DR’s rettigheder er udløbet. Det er Rasmus Staghøj, der sammen med Lars Bak er holdet på AftenTouren.

Fast indhold er et sammendrag fra dagens Tour de France-etape, interviews med dagens hovedpersoner, perspektivering på dagens begivenheder af eksperter mm. I programmerne vil der også bliver kigget frem mod næste dags etape, og hvad vi kan forvente os af den.

Så der er altså endnu mere tour end normalt på TV 2 denne sommer. Touren kan naturligvis også følges live på TV 2 PLAY, hvor signalet fra TV 2 sendes på en ekstra kanal uden afbrydelser. Der er afbrydelser for nyheder på hverdage på TV 2.

TV 2 har rettigheder til Tour de France helt frem til 2025.

Tour de France 2020 – TV Guide TV 2

Tour de France kan også følges på Eurosport, Eurosport Player, DPlay og GCN app’en


I samme kategori

Back to top button