Nyheder

Tømmermands-tv nytårsdag

Nytårs-tv 2014 Tømmermands-tv

Det kan være hårdt dagen efter nytårsaften. DIGITALT.TV ønsker godt nytår med nogle tv-tips til at komme igennem dagen på

Nytårskoncert fra Wien 2015

Nytårskoncerten er en årlig koncert med musik fra wienerklassicismen spillet den 1. januar af Wiener Philharmonikerne i Wien, Østrig i den gyldne sal i Wiener Musikverein. Koncerten transmitteres direkte til store dele af verden, og det anslås at omkring en milliard mennesker i 44 lande overværer koncerten.

Se med på DR1 fra 12:15

 

Nytårsbold fra Premier League

Premier League holder ikke nytårspause, der er fuld spillerunde med masser af tømmermands-bold.

13:45 Stoke – Manchester United 6’eren

16:00 Liverpool – Leicester TV3+

16:00 Southampton – Arsenal TV3 Sport 1

16:00 Manchester City – Sunderland TV3 Sport 2

18:30 Tottenham – Chelsea TV3+

skihop_drHop ind i det nye år med Nytårsskihop fra Garmisch-Partenkirchen

Traditionen tro så er der naturligvis nytårsskihop på DR1. Det plejer at være garant for stille og rolig tv, der er godt at halv sove til 🙂

Hvem hopper længst og med den bedste stil?

Se med på DR1 fra 13:50 og Eurosport

Olsen-banden deruda’

Du har sikkert set den, men måske kan du tåle et gensyn? Yvonnes nevø, Georg (Claus Ryskjær), som kender til moderne, elektronisk kriminalitet, er under Egons seneste ophold i spjældet kommet hjem fra Amerika og har overtaget styringen i forbryderbanden, og en magtkamp mellem ham og Egon er uundgåelig. Egon har imidlertid en genial plan om at blande sig i nogle bagmænds lyssky handel med 30.000 tons smør, som Fællesmarkedet holder tilbage pga. lave smørpriser, og snart er vore venner i fuld gang med at bryde ind i Verdensbankens danske afdeling for at få fingre i ti millioner dollars, som bagmændene er ved at vaske hvide. Men tingene går selvfølgelig ikke helt efter Egons minutiøse plan.

Se med på TV 2 fra 15:55

Comedy Aid 2014

Hvis dit hoved kan holde til at grine så stiller en lang række af Danmarks bedste komikere igen op i dette storslåede show, hvor overskuddet går til velgørenhed.

Værter er Torben Chris og Thomas Hartmann, som senest har opnået stor succes med ‘Men’s Room’.De to præsenterer en stjerneparade af kendte komikere, der alle optræder gratis for at samle penge ind til Red Barnets arbejde for børn i misbrugsramte familier. Komikerne på scenen er Alex Thelander, Anders Fjelsted, Brian Mørk, Carsten Bang, Carsten Eskelund, Christian Fuhlendorff, Dan Andersen, Elias Ehlers, Jacob Wilson, Jesper Juhl, Lasse Rimmer, Martin Nørgaard, Michael Schøt, Nikolaj Stokholm , Omar Marzouk , Ruben Søltoft, Simon Talbot, Thomas Buttenschøn, Thomas Wivel og Uffe Holm.

På TV 2 Zulu fra 17:35 

Monte Carlos Nytårstale

Monte Carlos Nytårstale: Fra et nytårspyntet Monte Carlostudie – tager festklædte Esben Bjerre og Peter Falktoft håndfast afsked med året, der er gået – og ser frem mod det nye…

DR3 fra 20:50

Arvingerne sæson 2

arvingerne dr1

DR er klar med første afsnit af sæson 2 af Arvingerne.

En navngivningsfest står for døren, og Grønnegaard er fyldt med mennesker, der hjælper til med forberedelserne. Midt i menneskemyldret, har Signe også travlt med sit landbrug, hvor hun udfordres af den alternative livsstil på gården. Gro har travlt med at organisere Emils retssag i Thailand, og skabe kunst af Veronikas gamle værker i kælderen. Frederik kæmper stadig med Solveigs utroskab, og familien er derfor flyttet i nye omgivelser for at starte på en frisk. Emil er ude på kaution, imens hans dom lader vente på sig. Trods frihed fra fængselscellen, tærer uvisheden på hans tålmodighed.

Se med på DR1 fra 20:00

Du kan i øvrigt se alle afsnit fra sæson 1 fra 10:25 på DR2.

Jagten

Oplev eller gense den prisvindende danske film fra 2013.

Den 40-årige fraskilte familiefar, Lucas, står foran en genforening med sin søn, da han anklages for en forbrydelse, han ikke har begået og nu starter heksejagten i en mindre dansk provinsby. Hvor længe kan et menneske holde til det, når vennerne og kæresten også begynder at tvivle…

Med Mads Mikkelsen, Susse Wold, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe

Stalker snigpremiere

Er du stadig vågen sent, så har Kanal 5 snigpremiere på en ny krimiserie

Politikommissær Beth Davis og kriminalassistent Jack Larsen, som er tilknyttet Los Angeles’ politis Enhed for Trusselsvurdering, eftersøger en stalker med en forkærlighed for brandstiftelse. Beth mødes med en frustreret collegestudent, som hævder at hans tidligere værelseskammerat udsætter ham for aggressiv chikane.

Se med på Kanal 5 kl. 23:55

I samme kategori

Back to top button