Viaplay

To danske Viaplay seriers fremtid er uvis

- Pilou Asbæk efterlyser nyt

Mens Viaplay har solgt en del originalserier videre til Prime Video, Netflix og SkyShowtime, så er der et par danske Viaplay serier tilbage, som vi endnu ikke kender fremtiden for.

Kald Mig Far Viaplay
Kald Mig Far. Foto: Henrik Petit

Det er serien Kald mig Far, som var sat til at få premiere i 2023, samt Pilou Asbæk og Iben Hjejle-serien Den gode Stemning, som også er færdigproduceret, men som Viaplay aldrig har lavet noget presse på.

Ingen af disse to serier er endnu officielt meldt ud som at være solgt videre, men Viaplays pressede situation taget i betragtning, så ville det ikke overraske.

Med to nylige prisstigninger på både Film og Serier og Total-pakken, kunne man dog måske godt forvente, at Viaplay gerne vil have lidt nyt originalt dansk i kataloget i 2024.

Pilou Asbæk har selv været ude og efterlyse nyt om sin serie Den gode stemnings fremtid. Det skete i forbindelse med prisstigning på Viaplay Total pakken. Her skrev han på X (Twitter) til Viaplay:  Hvad der sker med den serie, jeg lavede for jer sidste år. Den hedder “Den gode stemning” Har vi premiere hos jer, eller får I den solgt?

Dertil svarer Viaplay

Hej Pilou. Vi vil videregive dit spørgsmål til vores programredaktør. Mvh. Kundeservice.

Hvorefter Pilou takker med:

Vidunderligt! TAK!
Hånden på hjertet…jeg savner jeres fiktionsafdeling…en del! Men det er dejligt at se, det går godt med sporten

De mest profilerede salg indtil videre af dansk Viaplay originalt indhold har været sæson 4 af Den som dræber, og serien om den første danske rockerkrig Bullshit. Begge disse blev solgt til Prime Video.

Udover de to danske serier, så har Viaplay  ikke solgt serien Alt om Eva med Tuva Novotny og danske Joachim Fjelstrup. Den er sat til at få premiere i foråret 2024.

Du kan følge med i danske serier på tv og streaming i vores danske serieguide her

 

I samme kategori

Back to top button