TimeFor.TV er lukket

| onsdag 11. maj, 2016 19:30 | opdateret 11. maj, 2016 kl. 19:40 | 8 Kommentarer

time for tv logoTV-Guide tjenesten TimeFor.TV er nu lukket. Det meddeler man på sin hjemmeside. Lukningen kommer efter at tjenesten ved nytår nedlagde sin abonnement tjeneste der også bød på mulighed for at hente EPG i XML format.

Et væsentligt plus ved TimeForTV var de tilbød 2 ugers guide, hvor de andre leverer 1 uge frem.

På sin hjemmeside skriver TimeFor.TV at de i November 2013 blev opkøbt af amerikanske Gracenote. I Gracenote er vores passion film og TV og det tager al vores opmærksomhed. Det er derfor med stor ærgelse, at vi har besluttet af lukke for TimeFor.TV.

 

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Kommentarer (8)

 1. jonze siger:

  Dagens dårlige nyhed 🙁
  Jeg har altid været glad for de mange muligheder for at tilpasse tv-guiden efter sine egne ønsker. Jeg har ikke fundet andre tv-guider med lignende muligheder.

 2. Stenaldermanden siger:

  Jeg har også været flittig brugere af siden i en del år.

  Tidligere i dag da jeg fandt ud af at de havde lukket, beyndte jeg at tjekke andre ud.

  Indtil videre vil jeg give MeeTV.dk et skud.

 3. Per M siger:

  Træls, jeg brugte deres program oversigt til at se hvad der kom af film på alle de Danske kanaler to uger frem.

 4. maxel siger:

  DR.dk er faktisk udmærket, den kan også tilpasses.

 5. lacoma siger:

  Jeg har brugt timefor.tv i mange år og før det ontv . Men surt af de er lukket , men jeg er så blevet glad for appen easy tv , der kan man osse lave sin programoversigt

 6. Martin_DK siger:

  Er der overhovedet en TV-guide tilbage, hvor man kan lave sin egen liste over programmer, og som samtidig har kanaler nok? Jeg mangler f.eks. tit TVP Polonia og Ki.Ka.

  Appen “Dansk TV-oversigt” til Android har kanalerne, og der kan også sættes alarm fem minutter før udsendelsen starter. Men der mangler en planlægningsfunktion. Den app er det bedste alternativ til Timefor.tv jeg har fundet. Andre der har fundet noget bedre?

 7. Zappermand siger:

  Efter at timefor.tv er lukket ned benytter jeg mig i stedet af http://www.tvtvtv.dk da den pt. dækker mine behov for tv programmer.

 8. Per M siger:

  Hvis man mangler noget til eks. de Tyske kanaler, så kan jeg anbefale http://www.tvinfo.de/
  Den bruger jeg til at holde styr på kanalerne der findes på 19.2Ø, bla. fordi man der kan oprette en gratis konto og lave en personlig program oversigt.

Skriv et svar