Antenne-TV

Boxer kunder på Sjælland/København og omegn melder om manglende kanaler efter frekvensomlægning

Der bliver udført arbejde på antennemasterne rundt omkring i landet. Hvis du modtager tv via antenne og modtager signalet i Sjælland/København og omegn, så kan du skulle lave en ny kanalsøgning. Ændringerne gælder seere, som modtager antenne-tv via sendere i Vordingborg, Nakskov, Jyderup, Kalundborg, Skamlebæk, Hove, Gladsaxe, Borups Allé, Lynetten, Helsingør og Landskrona.

Arbejdet blev startet fra midnat og afsluttet  klokken 14 her til eftermiddag den 9. oktober 2019.

Frekvensændringerne sker på baggrund af en politisk beslutning, frekvenser over 700 MHz bliver frigjort til mobilnet. Fra den 1. april 2020 skal man sikre sig, at man har et DVB-T2-kompatibelt tv eller modtagerboks, som kobles til dit fjernsyn.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mangler du Boxer tv-kanaler her 9. oktober?

Flere Boxer kunder melder om manglende kanaler og der er kø på kundeservice telefonerne hos Boxer.  Der sendes rent teknisk kanaler ud på 6 forskellige frekvenser, og selv om du har fint signal på de fleste kan der være udfordringer med specifikke frekvenser. Oplever du efter kanalsøgning at der mangler kanaler, så kan du skulle finjustere på din antenne for at få dem ind ved en kanalscanning.

Vi har opdateret vores frekvensoversigt nu med de aktuelle oplysninger fra Boxer

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button