Antenne-TV

Her er de billigste DVB-T2 modtagere der fortsat kan modtage DR kanaler efter 2. juni

Modtager du tv via egen tv-antenne, og har du et ældre tv, der ikke kan modtage DVB-T2, så får du sort skærm fra 2. juni. Hvis du kan nøjes med DR kanalerne og ikke vil skifte tv, så kan en tv-boks være løsningen.

I denne artikel har vi lavet et lille aktuelt pristjek af de billigste DVB-T2 tv-bokse, der kan købes hos danske forhandlere. De bokse vi nævner her i afsnittet herunder, kan altså ikke modtage betalings-tv, altså kodede kanaler som f.eks. TV 2. Vi kommer længere nede også kort ind på billigste løsning på betalings-tv tv-boks.

DVB-T2 bokse – Priserne starter under 200 kr.

På Pricerunner.dk kan du finde de billigste DVB-T2 tv-bokse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Denver DTB 140 DVB T2Et kig her ultimo maj 2020, viser at den billigste tv-boks aktuelt er en Denver DTB-140 DVB-T2, der starter under 200,-

Med DVB-T2 tuner, så kan den modtage DR1, DR2, DR Ramasjang, din regionale kanal, lokal-tv og Folketingskanalen.

Bemærk at Denver DTB-140 DVB-T2 ikke kan modtage tysk tv, (hvis du bor tæt på den tyske grænse) da boksen ikke understøtter H.265 videostandarden. Danske kanaler anvender ikke H.265 efter 2. juni, men det kan de skifte til engang i fremtiden, så boksen er ikke fremtidssikret, men til prisen, så er det nok ikke noget, der gør så meget. Boksen har både HDMI og Scart stik, så har du et ældre tv uden HDMI, så kan boksen altså også tilsluttes dette.

denver dtb 136h 1Vil du gerne have en boks der understøtter H.265, så er det muligt på DENVER CTB-136, dog ikke på lager aktuelt eller Xoro HRT 7619, der koster fra 299,- eller alternativt Strong SRT 8209, der starter på 329,-. Alle disse har ligeledes Scart tilslutningsmulighed.

Hvor meget mere koster en boks med mulighed for betalings-tv kanaler?

Boxer Smartbox frontEr du Boxer TV kunde så kan du købe deres tv-boks med indbygget kortlæser til rabatpris lige nu på 399,50,-

Det er det billigste alternativ, hvis du også f.eks. vil kunne se TV 2.

Der findes også forholdsvis billige tv-boks med mulighed for at montere et kortlæser modul, men det modul (fra omkring 240,-) kommer så oveni prisen på tv-boksen.


I samme kategori

Back to top button