Streamingnyt

The Rain duo på vej med mere dansk på Netflix

Netflix annoncerer den nye danske Netflix Original-serie Chosen. Serien består af seks afsnit og er skabt af den danske duo, Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, der også står bag en af de mest sete ikke-engelsksprogede serier på Netflix, The Rain. Serien får premiere 27. januar 2022

Det handler Chosen om

Chosen er en coming-of-age sci-fi-historie om en ung pige, hvis virkelighed pludselig bliver vendt på hovedet, da alt hvad hun troede, at hun vidste, viser sig at være forkert, og hun indser, at verden ikke er så sikker og vidunderlig, som hun troede. Chosen er en nervepirrende og absurd historie om en teenagers liv med socialt pres, hemmeligheder, løgne og identitet – og udspiller sig i udkanten af Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Emma har altid følt sig anderledes end de andre i Middelbo – en lille dansk by, der blev verdensberømt, da en meteor eftersigende brød gennem atmosfæren og styrtede ned i byen for 17 år siden. Nu er Middelbo ikke længere, hvad den har været, men spørgsmålet er, om den nogensinde har været, hvad den foregiver at være? Da Emma ved et uheld opdager, at hele historien om meteoren er en løgn, afslører hun også en farlig og usandsynlig sandhed om den søvnige by – noget, der er langt mere faretruende og utroligt, end hun nogensinde havde forestillet sig. For var det virkelig en meteor, der ramte den lille by 17 år tidligere, eller var det noget langt mere kraftfuldt? Med denne nyopdagede erkendelse er Emma tvunget til at indse, at hun er alene, og at hverken venner eller samfund kan redde hende nu, hvor hun har mest brug for dem.

Executive producere og skabere Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt siger: “Vi har altid været fascineret af folks frygt for det ukendte og det besynderlige. Det er en stærk drivkraft i vores menneskelige natur, og samtidigt er vi som mennesker ofte mere optaget af, hvad der afskiller os, fremfor hvad der faktisk binder os sammen, hvilket var en stor inspiration for denne serie. Vi har en stor passion for at kaste lys over, hvad det er, der skaber unge voksnes identiteter – kampen om kærlighed og håb, den evige tvivl og en søgen efter, hvem du er, og hvad der er nødvendigt for at passe ind og for at føle, at du hører hjemme et sted.”

Duoen forklarer yderligere: ”The Rain var en fantastisk mulighed for at fortælle historier i en genre, som vi ellers sjældent oplever i Skandinavien, og vores samarbejde med Netflix har været en fornøjelse, der kun er blevet større og stærkere gennem årene. Derfor var det naturligt, at Netflix også var den rigtige partner for Chosen, og det perfekte sted at udvikle og fortælle en historie, der er universel og har sci-fi-genren som drivkraft, men også trækker på vores egne liv og danske temaer.”

Tesha Crawford, Director Nordics Original Series hos Netflix: “Vi kunne ikke være mere begejstret for endnu engang at samarbejde med Christian og Jannik, der ikke kun har vist sig at være meget talentfulde skabere, men også fantastiske partnere at samarbejde med. Denne historie skubber grænserne for, hvad man kan forvente af sci-fi-genren, og samtidigt vil serien have den samme stærke karakterdrevne historiefortælling som i The Rain, der fængslede publikum både i og uden for Danmark.”

Chosen er skabt af de internationalt anerkendte filmskabere Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo fra det danske produktionsselskab Tall & Small. Duoen står også bag den kommende Netflix Original serie Nisser og Netflix-succesen The Rain, der er en af de mest sete ikke-engelske Netflix-serier til dato. Produktionen af Chosen forventes at starte i år og vil finde sted i Danmark.

Kilde: Netflix presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button