Telia vil sælge trådløst tv

| tirsdag 03. dec, 2013 08:56 | 0 Kommentarer

Telia tvTelia lancerer nu nye trådløse muligheder med appel til de mange, der overvejer at skifte tv-leverandør, når boligforeninger fra årsskiftet får frit tv-valg eller dem, der vil have en smart tv-løsning, som er nem at bruge. Telia TV er først på markedet med en trådløs tv-boks, der fører tv-signalet frem til fladskærmen uden metervis af bredbåndskabel.

De fleste kan nikke genkendende til kampen med løse kabler og med opsætning af kabelskinner for at skjule det nødvendige, fysiske bånd mellem hjemmets enheder.

Det skal nu være slut. Fremover kan en trådløs enhed give tv-kunden mulighed for at streame tv-signalet trådløst mellem internet-routeren og den digitale tv-boks. Løsningen er blevet efterspurgt af en række Telia TV-kunder, og den er især attraktiv i de hjem, hvor internet-routeren er placeret langt fra fladskærmen og i hjem med flere fladskærme.

”Vi har tidligere lanceret den trådløse tv-boks i Sverige, og undersøgelser viser, at den er blevet rigtig godt modtaget. Først og fremmest er forbrugerne glade for, at de slipper for at trække kabler rundt i hele hjemmet. Det er hurtigt og nemt at sætte op og giver mulighed for, at alle hjemmets fladskærme kan tilsluttes trådløst. Derudover er investeringen i den trådløse enhed en engangsudgift og forudsætter dermed ingen månedlige betalinger,” oplyser Lars Gudbrandsson, der er direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

Rent praktisk køber man to trådløse enheder (Media Bridges) og tilslutter dem henholdsvis hjemmets internet-router og tv-boks. Prisen for at tilslutte den første tv-boks er en engangssum på 699 kr. Efterfølgende tv-bokse koster 399 kr. pr stk.

Del på:

Gemt under:: Net-TV