Net-TV

Telia TV tilbyder nu AirPlay support

Telia tvTelia lancerede Telia TV som selvstændig service til mobil, tablet og laptop i november sidste år. I dag introduceres en ny version af tjenesten, som blandt andet lader kunderne se tv-programmer og film på fladskærmen derhjemme via AirPlay.

Integrationen af AirPlay betyder, at Telia TV-kunder med et Apple tv i hjemmet kan sende billedet direkte op på deres tv med et enkelt tryk. Har du allerede installeret Telia TV på din iPhone eller iPad skal du blot opdatere den for at få den nye version med AirPlay.

”Vi brød med de gængse salgsmodeller ved at tilbyde Telia TV direkte på de mobile platforme uden at kræve hverken bredbånd- eller mobilabonnement hos os. Det giver kunderne frihed til at købe tv på deres præmisser, og den frihed bliver nu endnu mere tydelig, når de helt enkelt kan se flow tv og video on demand på deres tv derhjemme via AirPlay. Det er en efterspurgt funktion, og vi glæder os til at lancere den nye version af Telia TV,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Telia TV brugeroverflade

Foruden AirPlay-integration får Telia TV-app’en et helt nyt design, som er lækrere og mere brugervenligt. Det hele er responsivt, så app’en tilpasser sig den enhed, man åbner den på. Flere funktioner forbedres også – blandt andet er udvalget af relaterede filmtitler forbedret, så kunderne får en mere relevant tjeneste.

Telia TV Airplay

Vi har haft lejlighed til at teste Telia TV med AirPlay via Apple TV. Endnu så må vi konstatere at billedkvaliteten kunne være bedre. Kun Eurosport sendes i HD kvalitet.

Sidst men ikke mindst er det blevet lettere at komme i gang med tjenesten. Man registrerer sig blot med sin e-mail og sit kreditkort, og så er man i gang.

Senere på året vil Telia TV også understøtte Chromecast. Netop den manglende mulighed for at få TV nemt på fladskærmen, var en af af vores kritikpunkter da vi anmeldte Telia TV tilbage i november.

Kilde: Telia

I samme kategori

Back to top button