HBO Nordic

hbo nordic tabelHBO Nordic er frem for alt en serietjeneste baseret på amerikanske HBO’s nye serier og et meget komplet bagkatalog, der altid er tilgængeligt.

 

HBO Nordic historisk set

Tjenesten blev lanceret i 2012 på det skandinaviske marked og det var en lidt kaotisk lancering, hvor der ikke helt var styr på teknikken og platforme man kunne se tjenesten på. I starten var det også uden gratis prøveperiode og man skulle binde sig i seks måneder.

Siden da har man droppet binding og desuden har man åbnet for adgang på en række platforme, så tjenesten står væsentligt stærkere.

 

Hvad kan man se på HBO Nordic?

HBO Nordic er både et bagkatolog af HBO serier og de nyeste HBO serier som bliver tilgængelige lige efter USA premieren. F.eks. serier som Game of Thrones, Mad Men, True Detective.

Desuden køber HBO Nordic også serier hjem fra andre leverandører som Showtime. FX, Cinemaxx med flere. Det er serier som The Affair, Black Sails og Fargo for at nævne nogle få.

Hvor HBO serierne altid er at finde i kataloget hos HBO Nordic, så kan serier fra andre producenter komme og gå på tjenesten.

Der er også et filmkatalog på HBO Nordic, men det er mere begrænset og tæller end del ældre titler. Desuden har man fra oktober 2017 også en børne sektion

 

Hvad koster HBO Nordic i Danmark?

HBO Nordic er en af de billigere tjenester. Pt. koster den  99,- / måned.

Det er muligt maks at streame på to enheder samtidigt.

 

HBO Nordic – På hvilke enheder kan det ses?

HBO Nordic er ganske godt med på platforme Se de forskellige platforme herunder.

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
Konsoller
  • PS4
  • Xbox 360
  • PS3
  • Nvidia Shield
Android TV gælder kun modeller med version 8.0 i forhold til HBO Nordic

 

HBO Streaming Kalender

Se kalender for premiere titler på HBO Nordic – KLIK her

Besøg HBO Nordic – Klik her

Back to top button