WaooStreamingnytCanal DigitalViasatBranche-NytNorlysYouSeeStofa

Stadigt større fokus på streaming hos tv-udbyderne – Aktuelt overblik over streamingtilbud via tv-pakken

De danske tv-udbydere har stadig større fokus på streamingdelen af deres tv-udbud. Der er dog ret stor forskel fra udbyder til udbyder i forhold til hvad der tilbydes som tillægstjenester enten som en del af tv-pakken eller som tilkøb.

Vi ser også tv-kanaler der dropper flow tv og i stedet rykker over på streaming hos tv-udbyderne, som det netop her i januar 2019 er sket med TNT. Og senest har vi set Canal Digital satse på eksklusivt premiere indhold i samarbejde med netop TNT.

Også National Geographic har droppet en niche tv-kanal her fra 2019 og satser mere og mere på at levere indhold som streaming.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er næppe tvivl om at streamingdelen bliver et større og større konkurrenceparameter i konkurrencen blandt tv-udbyderne i den kommende tid.

Her på DIGITALT.TV har vi prøvet at sammensætte et aktuelt overblik over mulighederne hos de forskellige tv-leverandører her ultimo januar 2019. Det kan du se i tabellen herunder. Rettelser modtages gerne.

 

Lidt uddybende om de enkelte tjenester

TV-Arkiv

Rigtigt mange tv-udbydere har i dag tv-arkiv funktion, hvor man kan gå tilbage og se noget af det, der har været sendt tidligere. Det er dog værd at bemærke, at TV-Arkiv funktionaliteten i forhold til mængden af kanaler og tilgængeligt indhold kan variere en del fra udbyder til udbyder.

 

Disney

Disney Channels XTRA giver dig adgang til et stort udvalg af de bedste serier og programmer fra Disneys tv-kanaler. Bemærk Canal Digital og Viasat har Disney Movies on demand, der også inkluderer film.

 

Fox+

Med FOX+ får du adgang til et kæmpe seriebibliotek. FOX+ er størst på animerede komedieserier, og giver dig alt det bedste fra 21st Century FOX.

 

MTV

MTV Play er en app fyldt med masser af MTV programmer som Ridiculousness, Catfish, Awkward, Teen Mom OG, Geordie Shore  m.m.

 

National Geographic+

National Geographic + er faktabaseret kvalitetsunderholdning, der hele tiden udvikler og ændrer sig i takt med den verden, der omgiver og interesserer os. Naviger rundt i det store udvalg af dokumentarer og dokumentarbaserede serier via de dynamiske temaer, der giver et godt overblik og inspirerer til at udforske mere.

 

Nick+

Nick+ er for alle børn, som kan lide tegneserier og komedier. Når du vælger Nick+, følger kanalerne Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr. med, og du får adgang til populære komedieserier fra Nickelodeon, de sejeste tegnefilm fra Nicktoons og det bedste pædagogiske indhold fra Nick Jr., som passer til de mindre børn. Du finder blandt andet hele sæsoner af Familien Thunderman, Henry Danger, Avatar og Paw Patrol.

 

Nordisk Film+

På Nordisk Film+ vil brugerne konstant have 200 titler at vælge mellem, heraf 30 danske, 40 norske og svenske og 130 amerikanske. Der skiftes løbende ud hver uge.  Er kun tilgængelig hos YouSee.

 

Paramount+

Her får du de nyeste film fra Paramount samt et bredt udvalg af filmklassikere, serier og Comedy Central indhold.

 

TNT Play

TNT lukkede som flow tv-kanal her ved udgangen af januar 2019. TNT indhold er fremover tilgængeligt som streamingtilbud hos visse tv-udbydere. Læs vores guide til at finde det her

 

Viasat Film Favoritter

Med Viasat Film Favoritter kan du finde mere end 200 populære film. Du kan se frem til velkendte blockbusters, romantiske komedier, actionfilm og prisbelønnede mesterværker.

Hver måned kommer der ca. 15 nye film til, så der altid er nye film at vælge imellem.

De fleste kan kun ses via et tv-pakke abonnement

Fælles for størstedelen af ovenstående er at de er bundet op på at du har en tv-pakke hos en tv-udbyder. MTV Play kan vist købes som separat streamingtjeneste og så er Disney på vej med deres egen streamingtjeneste.

De kendte streamingtjenester som en del af tv-pakken

YouSee kunder kan vælge en række streamingtjenester på lige fod med tv-kanaler i YouSee’s Bland Selv tv-pakker. Her er det dog måske værd at bemærke, at der for visse tjenesters vedkommende, er tale om en YouSee integreret løsning, således at abonnement på f.eks. HBO Nordic gennem YouSee ikke giver adgang til HBO Nordic via den officielle HBO Nordic app.

TV 2 Play basisudgaven er introduceret som en del af tv-pakken hos Stofa og Boxer. Læs mere her

De store kendte tjenester som Netflix, Viaplay, HBO Nordic, C More osv. kan du naturligvis abonneres på uden en tv-pakke.


I samme kategori

Back to top button