I Am the Night

| mandag 28. jan, 2019 08:31 | opdateret 28. jan, 2019 kl. 15:32 | 0 Kommentarer
- ny TNT serie streames eksklusivt hos Canal Digital
I am the night TNT

Canal Digital har d. 29. januar premiere på den amerikanske tv-serie I Am the Night. Serien er en ny storsatsning fra TNT, som de seneste år har leveret store hits som Good Behavior og The Last Ship.

I Am the Night er instrueret af Patty Jenkins (Wonder Woman, Entourage, Monster) og har Chris Pine og Connie Nielsen på rollelisten. Serien er skudt på film, og er af flere medier udråbt som en af de serier man skal holde øje med i 2019.

Serien er på 6 afsnit og bygget på historien om Fauna Hodel, barnebarn til George Hodel, et af de hovedmistænkte i det famøse Black Dahlia-mord. Connie Nielsen spiler hans ekskone Corinna Hodel.

Connie Nielsen i am the night tnt

Connie Nielsen I am the night TNT

– Det har været fantastisk at være med i den her produktion og arbejde sammen med utroligt talentfulde folk som Patty Jenkins. Historien er fængslende i sig selv, og jeg ser frem til, at publikum snart kan opleve den. Jeg er glad for, at I Am the Night også får premiere i mit skønne hjemland Danmark og resten af Skandinavien ved en eksklusiv premiere hos Canal Digital, udtaler Connie Nielsen.

Samarbejdet med TNT gør det muligt for Canal Digital at tilbyde sine kunder at se I Am the Night allerede dagen efter, det første afsnit vises i USA. Den eksklusive premiere er resultat af en løbende indsats for at skaffe nyt, attraktivt indhold til Canal Digital.

Vi arbejder målrettet for at sikre vores kunder de bedste film og serier, og vi er meget glade for at kunne tilbyde I Am the Night eksklusivt i hele Skandinavien. Der er store forventninger til serien i USA, og vi regner med, at den også bliver godt modtaget i Danmark, siger Claus Petersen,kommerciel direktør hos Canal Digital.

I Am the Night fra TNT har premiere i Canal Digitals streamingtjeneste tirsdag den 29. januar og er tilgængelig for alle med Family TV-pakken.

Video Thumbnail
I Am the Night featuring Chris Pine & Patty Jenkins [TRAILER #1] | Coming January 2019 | TNT
Canal Digital har d. 29. januar premiere på den amerikanske tv-serie I Am the Night. Serien er en ny storsatsning fra TNT, som de seneste år har leveret store hits som Good Behavior og The Last Ship. I Am the Night er instrueret af Patty Jenkins (Wonder Woman, Entourage, Monster) og har Chris Pine o
29 jan 2019 09:00
Canal Digital Go streaming

I Am the Night (1:6) Canal Digital
Drama Serie
6 Afsnit

Kilde: Canal Digital presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Streaming

Kommentarer

for at kommentere
  Abonnér  
Underret om