YouSeeCanal DigitalStofa

Sådan ser du TNT streamingindhold hos Stofa og Canal Digital – YouSee på vej

TNT lukker som vi tidligere har skrevet om som traditionel tv-kanal. Vil du se indhold fra kanalen, så skal du fremover over på streaming, hvis du modtager dit tv-signal fra YouSee, Stofa og Canal Digital.

Herunder kan du se, hvordan du finder TNT indholdet hos YouSee Canal Digital og Stofa.

TNT indhold hos YouSee

YouSee TNT indhold

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

YouSee har nu her 20. januar en del TNT indhold tilgængeligt i sin Bare lige ét afsnit mere sektion under serier. Der ser dog endnu ikke ud til at være en decideret oversigt kun for TNT indhold, men mon ikke det er på trapperne.

TNT indhold hos Canal Digital

For at se TNT’s streaming indhold hos Canal Digital, kan du enten benytte Canal Digital app’en fra din smartphone eller tablet samt Apple TV4. Du kan også gå ind på go.canaldigital.dk på din computer.

I Canal Digital app’en kan du finde TNT indhold ved at klikke på Mere og vælge samlinger. Derefter får du en liste med forskellige tilbud og kan klikke på TNT logoet.

Du kan også tilgå TNT indhold via din Canal Digital tv-boks, såfremt denne er koblet på Internettet, TNT streamingindhold ligger også her under samlinger sektionen. Billedet herunder er fra Canal Digital OnePlace boksen.

Canal Digital OnePlace Samlinger

TNT indhold hos Stofa

Stofa TNT PlayMed tv fra Stofa har du adgang til nogle arkiver, der følger med dine tv-kanaler eller dit tv-produkt. Det er her du får adgang til TNT indhold. Det sker fra Forsiden og et stykke nede på siden i Universer sektion. Lige pt. da vi har tjekket her 10. januar, så kunne vi dog ikke se noget indhold i TNTPlay sektionen, men mon ikke det er på vej. Stofa har TNT som tv-kanal frem til udgangen af januar.

Du kan online streame alt det indhold fra arkiverne, du har adgang til, fra smartphone og tablet via Stofa WebTv-app’en samt fra computer og på Apple TV4.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button