StofaNet-TV

Stofa lancerer web-tv

Nu er det slut med at sidde lænket foran husalteret, hvis du vil følge med i dine yndlingsprogrammer. Det er godt nyt til alle der fremover kan tage tv-programmerne fra stuen og med på deres bærbare, tablet eller smartphone. 

Stofas nye Web-tv nedbryder de sædvanlige tv-grænser og virker i stedet overalt indenfor husstanden. Når først tv-programmerne har fundet vej ind gennem antennestikket, kan du se dem, hvor du vil på din laptop, smartphone eller tablet, hvis din forening ellers har aftale med Stofa på web-tv delen for det er ikke alle. Se her om din forening er med

 – Det handler for os om at give brugerne så stor frihed som muligt. Vi har for nylig udviklet et nyt produkt, FlexTv, hvor kunderne får udstrakt frihed til at vælge tv-kanaler – og WebTv er endnu et skridt i den fleksible retning, forklarer Stofas direktør for TV & Content, Jørgen Kristensen.

De teknologiske muligheder udfordrer altså det klassiske husalter og måske dermed også det klassiske familie-mønster.

 – Der er selvfølgelig stadig programmer, som samler hele familien foran fladskærmen i stuen. Men ellers er tv-seningen blevet mere spontan og også mere delt op mellem generationerne. Og specielt de unge fjerner sig sjældent og kun nødigt ret langt væk fra deres telefoner og laptops. De er generation ”Always-on”, siger Jørgen Kristensen.

Sådan ser Stofa's web-tv ud. Kanaludvalg afhænger af den lokale forening og dennes aftaler med Stofa.

Web Tv er tilgængeligt for Stofas kunder her fra den 1. november, hvor også Stofas applikation, som det kan ses på ovenstående billede, ligger tilgængelig i Apple Store.

Bemærk at det virker kun på Stofa eget net, så du kan ikke se kanalerne mens du er væk hjemmefra.

Kilde: Stofa presse

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close