Stofa

Stofa kommer med Ultra HD Android TV boks

Stofa Android UHD boks 2017En ny Android TV-baseret tv-boks bliver første skridt i retning af næste generations underholdningsunivers, hvor Stofa åbner op for hidtil usete muligheder med blandt andet Googles app-univers, spil, streaming og tv i knivskarp Ultra HD-opløsning.

Danske Stofa, der i størrelse nærmer sig en halv million tv- og bredbåndskunder, investerer nu i udvikling af en ny Android-baseret tv-boks. Den er første skridt i en langsigtet ambitionen, hvor Stofa vil sætte nye standarder for branchen:

– Forbrugernes krav til underholdning tager tigerspring fra år til år. Men underholdningen er i dag spredt ud på en masse platforme med forskelligt indhold, brugerflader og tekniske forudsætninger. Det er en udfordring, selvom danskerne er nogle af dem, der er hurtigst til at tage nye platforme i brug, forklarer Stofas adm. direktør Ole Fruekilde og fortsætter: – Derfor arbejder vi i retning af næste generations underholdningsunivers; en helt ny måde at tænke og opleve tv på, hvor vi gerne vil tilbyde forbrugerne ét samlingspunkt for deres tv- og filmunderholdning. Med andre ord er ambitionen at skabe en underholdningssøgemaskine og personlig tv-assistent, der giver dig hidtil usete muligheder for at søge globalt på tværs af platforme og samtidig giver dig et enkelt og personligt overblik over dine foretrukne apps og tjenester. Det er vores mål, og den nye tv-boks bliver første store skridt på vejen.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Næste generations underholdningsunivers

Stofa har netop indgået samarbejde med to af verdens største inden for deres felt, nemlig amerikanske Google™ og sydkoreanske Kaon Media med iWedia Inside. Afsættet for udviklingen af næste generations tv-oplevelse er netop, at alle tjenester smelter sammen, så brugerne ikke skal forholde sig til, om det er almindeligt flow-tv eller streaming-tjenester, der anvendes. Det skal ganske enkelt være nemmere for den enkelte at navigere i det enorme univers af tjenester:

– Det er helt afgørende for os, at vi følger forbrugernes ønsker, og der er ingen tvivl om, at de går i retning af convenience, større selvbestemmelse og individualisering. Derfor vil vores nye Android-løsning blandt andet kunne søge på tværs af alle medier og platforme. Konkret betyder det eksempelvis, at hvis du søger på ”Star Wars”, så vil du få vist resultater på tværs af alle dine streamingtjenester og flow-tv kanaler. Og har du ikke abonnement på den pågældende streamingtjeneste, kan du hurtigt og nemt få det via et par klik med fjernbetjeningen, forklarerOle Fruekilde.

Den nye Android-løsning har også verdens største app-store Google Play™ integreret med adgang til mere end en million apps. Brugeren kan – som på sin telefon eller tablet – have foretrukne apps og tjenester liggende øverst. Samtidig er Googles populære Chromecast-funktion indbygget, så integrationen med forbrugernes øvrige platforme såsom tablets og smartphones også er mulig.

Tv-boksen vil også kunne fungere som spilkonsol med mulighed for tilkobling af game controllers, keyboards, joystick mv. og downloade spil fra Google Play™.

Udrulning fra efteråret 2017

Stofa forventer, at udrulningen af den nye tv-boks starter i efteråret 2017. Det vil være første store skridt i retning af næste generations underholdningsunivers på det danske marked. Boksen vil i fra starten give direkte adgang til Google Play™ og understøtte Ultra HD.

Det vil samtidig være startskuddet i en større udrulningsplan med løbende opgraderinger og integration af nye individuelle løsninger, hvor den enkelte Stofa-kunde har egen brugerprofil med adgang til fortrukne apps, chat, deling, sociale medier mv.

Kilde: Stofa presse

I samme kategori

Back to top button