StofaNet-TV

Stofa klar med Streaming tjeneste i samarbejde med C More

Stofa C More StreamingStofa er nu klar til at lancere sin første streamingtjeneste nogensinde. Den kombinerer adgang til dine traditionelle tv-kanaler med seks tv-kanaler fra C More og nærmest utrolige mængder af film og serier samlet i én tjeneste, som kan virke på tværs af stuens tv, computere, tablets og smartphones. Hos Stofa får du således opfyldt behovet for serier som hos HBO og film som hos Netflix på én gang. Dertil seks filmkanaler samlet i én og samme pakke.

Tjenesten er lavet i samarbejde med C More, hvor de mest populære serier fra blandt andet HBO dukker op herhjemme bare 24 timer efter premieren i USA. Dertil kommer et ”spis hvad du kan” arkiv med mere end 1000 film med nyheder, som endnu ikke har været vist på dansk tv samt seks tv-kanaler med film, dokumentarer, serier og børneprogrammer med dansk tale. Hvis det ikke er nok er der også mulighed for at leje film fra Stofas arkiv med flere tusinde film

Tjenesten betyder samtidig, at Stofa SmartTv og Stofa WebTv smelter sammen.

Bredbåndskunder hos Stofa har allerede adgang til de fleste af deres tv-kanaler på computere, tablets eller smartphones – og hertil kan de så med den nye tjeneste nemt få adgang til endnu flere film og serier og andet spændende indhold kombineret med alt det stærke og attraktive danske indhold, der er så meget af i forvejen. Det hele samlet i den enkle og overskuelige brugerflade, de kender fra Stofa SmartTv.

Tjenesten koster 99,-/måned og for denne pris får du så både C More’s regulære film og seriekanaler og adgang til indholdet on demand. http://stofa.dk/smart-webtv

Stofa Smart TV Streaming tjeneste

–       C More Film har mere end 1000 titler af de nyeste film og serier fra blandt andet HBO. Oven i det får du dine nuværende tv-programmer og SmartTV-funktioner som pause, spole, leje film og starte forfra i programmerne.  Du kan få det til dit TV, din computer, din iPad eller din telefon, hvor du ubesværet kan hoppe fra nyheder til børneprogrammer og videre til serier og film, forklarer Michael Broch Hansen, Salgs- og Marketingdirektør i Stofa.

Stofa SmartTv tilbyder allerede i dag uanede mængder af film, adgang til tv-arkiver og med StartForfra+ mulighed for at gå hele 48 timer tilbage i programguiden og starte programmer forfra. Alligevel er der grund til at tage de nye streamingtjenester seriøst:

–       Vi er klar over, at markedet lige nu kan ændre sig, når de tidligere monopoler rører på sig samtidig med, at store amerikanske selskaber går ind på det danske marked med nye produkter til lave priser, siger Michael Broch Hansen, som også kan nævne endnu en fordel ved den nye tjeneste:

–       Den giver mulighed for at holde samling på tv-forbruget og dermed omkostningerne. Det bliver jo hurtigt dyrt at have PBS betalte abonnementer på 2-3 forskellige tjenester, siger Michael Broch Hansen.

Kilde: Stofa presse

I samme kategori

Back to top button