Stofa

Stofa i resultat-fremgang

feature stofaEfter et tilfredsstillende 2011 står kabeltv-selskabet, Stofa klart styrket som nummer to i markedet for tv, bredbånd og telefoni.  Et stærkt kommercielt fundament og tempo på udviklingen af nye attraktive produkter skal sikre væksten i de kommende år.

–          Vi har været igennem et år med en række omvæltninger og udskiftninger i topledelsen og en række krævende forandringsprocesser. På den baggrund er jeg meget tilfreds med vores resultat for 2011, hvor vi har øget vores indtjening med 20 procent, siger Stofas administrerende direktør Klaus Høeg-Hagensen. Han tiltrådte selv sin stilling i august 2011.

Samlet set fik Stofa A/S i regnskabsåret 2011 en vækst på 22 mio. kr. i omsætning sammenlignet med 2010. Medtager man omsætningen fra købet af Canal Digital sidst på året, bliver den samlede omsætning for koncernen 1.144 mio. kr. svarende til en vækst på knap 4 %.

Årets resultat viser, at EBITDA korrigeret for engangsomkostninger steg fra 185 mio. kr. til 225 mio. kr. svarende til 22 %. Resultatet før renter og skat(EBIT) blev på i alt 119 mio. kr. svarende til en vækst på 15,5 %.

Stofas ledelse retter nu blikket mod den nære fremtid, hvor specielt nye attraktive produkter skal sikre væksten.

–          Ved at gøre tingene smartere og mere effektivt er det lykkedes os at hæve vores indtjening. Vi har solgt markant flere af vores bredbånds- og telefoniprodukter, mens vi på tv-markedet stadig oplever intens konkurrence og et marked med en så stor spiller, at det minder om David mod Goliat, siger Klaus Høeg-Hagensen.

Han har fokus på at gøre Stofa mere kommerciel og sikre et højt udviklingstempo, så de danske antenneforeninger har en partner i topform og oppe i fart:

–          Det er vigtigt, at Stofa i fremtiden beholder sit forspring på den teknologiske front – men samtidig skal vi forbedre vores evne til at markedsføre og sælge dette forspring, siger Klaus Høeg-Hagensen.

Som eksempel nævner han Stofas unikke WebTv. Her var Stofa de første herhjemme med applikationer til smartphones og tablets – og seneste skud på stammen er WebTv To Go, hvor en del af husstandens tv-kanaler kan tages med ud af huset og ses på hvilken som helst bredbåndsforbindelse i Danmark.  

Kilde: Stofa presse

I samme kategori

Back to top button