Stofa hæver internethastighederne uden beregning

| tirsdag 17. maj, 2011 14:08 | 0 Kommentarer

Stofas kunder er vilde med WebTv. De ser tv og lejer film på deres smartphones, på deres pc og på deres iPads og andre tablets.

Blandt andet for at sikre alle kunderne en god oplevelse med WebTv har Stofa hævet bredbåndshastighederne for alle. Det sker efter princippet: Mere for det samme.

8 Mbit bliver til 10 Mbit, 12 Mbit bliver til 20 Mbit og 25 Mbit bliver til 30 Mbit. Alt sammen uden det koster kunderne en krone.

– Danskerne gider ikke længere tale om hastigheden på bredbånd. De ved udemærket, at en familie sagtens kan klare sig med de hastigheder, som udbydes i dag. I stedet er danskerne bare optaget af, at deres bredbånd er hurtigt nok, siger Jørgen Kristensen, direktør for Tv og Content i Stofa.Jørgen Kristensen understreger, at for en stor familie med mange skærme vil 20 Mbit være passende til at sikre en høj kvalitet af det populære WebTv.

– Markedet bevæger sig langsomt mod højere hastighed på bredbånd – men da vi i dag som de eneste udbyder hele 111/11 Mbit til de fleste antenneforeninger herhjemme, sætter vi altså standarden for, hvor hurtigt det kan gå, siger Jørgen Kristensen.

Kilde: Stofa presse

Del på:

Tags:

Gemt under:: Stofa