TV-Nyt

Stig Tøfting bliver en fast del af TV3 SPORTS panel af fodboldeksperter

01-03-2009: SAS Liga - Assistantcoach Stig Tøfting, Randers FC. © Lars Rønbøg / Frontzonesport (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)
Photo Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Plæneklipperen, forfatteren, eks-fodboldspilleren og fodboldeksperten Stig Tøfting fortsætter karrieren hos TV3 SPORT.

Med omgående virkning bliver Tøfting nemlig en fast del af TV3 SPORTS panel af fodboldeksperter, som dækker Alka Superliga, Premier League og Champions League.

Med ansættelsen sætter TV3 SPORT en tyk streg under ambitionerne om levere faglighed, holdninger, underholdning og begejstring i fodbolddækningen af de vigtigste fodboldrettigheder i Danmark, og Tøfting kommer på hold med eksperter som Preben Elkjær, Jan Mølby, Jesper Grønkjær, Per Frimann, Peter Graulund, Poul Hansen, Peter Kjær, Jesper Thygesen, Martin Jørgensen og flankeres af kommentatorer og værter som Peter Grønborg, Helle Smidstrup, Carsten Werge, Niels-Christian Frederiksen, Carsten Sæbye, Joachim Boldsen og Camilla Martin.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Vi blev ærlig talt noget overraskede, da Stig Tøfting pludselig blev ledig i sommerens rokade, for Stig besidder en masse evner som fodboldekspert. Han er vidende, erfaren, kontant og begejstret, og vi er sikre på, at Stig vil kunne bidrage positivt til dækningen af vores mange fodboldrettigheder. Stig har selv spillet på højeste niveau i flere lande – han har været træner og ekspert, og nu kommer han til at være på hold med en flok ambitiøse medspillere, som forhåbentlig kan få det allerbedste frem i Stig til glæde for TV-seerne. Vi er glade og stolte over, at Stig vil være med på vores hold, siger ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Stig Tøfting begynder omgående på TV3 SPORT og gæster Onside-studiet på søndag i forbindelse med kampen mellem Esbjerg og FC København, og så tager han for alvor fat på opgaverne fra og med næste uge.

– Jeg er glad for at blive en del af holdet på TV3 SPORT. Det er en broadcaster med stærke rettigheder og som igennem flere år har vist sig visionære i at udvikle dækningen af fodbold. Det glæder mig at skulle arbejde sammen med tidligere holdkammerater og kollegaer, som jeg har stor faglig respekt for, og jeg ser frem til at give seerne min holdning til spillet på banen og i kulisserne. Jeg vil garantere, at jeg giver seerne min mening råt for usødet, også selv om det kan gå udover tidligere holdkammerater og folk jeg kender fra fodboldmiljøet.
Det har været mit varemærke som ekspert indtil nu, og den stil har jeg tænkt mig at fortsætte med.

Stig Tøfting kommer både til at dække Alka Superliga, Premier League og Champions League hos TV3 SPORT.

I samme kategori

Back to top button