TV-Nyt

South Park er tilbage med nye afsnit på Comedy Central

South Park Comedy CentralTorsdag den 17. september er der en længe ventet premiere på den 19. sæson af South Park på Comedy Central. Premiereafsnittet bliver vist bare 24 timer, efter det er sendt i USA, så ventetiden for de danske fans er minimal. Den 19. sæson af South Park vil blive vist torsdage kl 22.15 på Comedy Central.

Nedtællingen er i gang blandt South Park-fans overalt i verden, og forventningerne til South Park-sæson nummer 19 er skyhøje. Der er gået hele 18 år siden, South Park for første gang havde premiere i USA, og resten er historie. South Park er en af de mest succesrige serier nogensinde og har fans over hele verden. På grund af det ofte kontroversielle indhold skaber serien ofte debat og i USA bliver serien sendt med en aldersgrænse.

”South Park er en del af Comedy Centrals DNA. De danske fans udviser en enorm interesse for den nye sæson, og vi er praktisk talt blevet kimet ned. Nu gør vi ventetiden kortere for alle de mange fans, da vi viser premiereafsnittet kun 24 timer efter, at det er blevet sendt i USA,” siger David Lincoln Blom, markedsdirektør for Comedy Central på Viacom.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De første afsnit fra sæson 19 sendes torsdag den 17. september kl. 22.15. I det hele taget vil hele sendefladen denne torsdag stå i South Parks tegn, og den vil blive indledt med dokumentarfilmen ”6 days to the air: The Making of South Park”, hvor seerne kan følge Trey Parker og Matt Stone bag kulisserne, når et South Park-afsnit bliver produceret. Hvert South Park-afsnit, der bliver sendt, tager en uge at producere fra start til slut. Det er også en af grundene til, at afsnittene kan være så dagsaktuelle.

Dokumentaren efterfølges af en South Park-maraton, hvor Comedy Central viser de fem mest populære afsnit.

Comedy Central vil hver torsdag vise helt nye afsnit af den poplære serie. South Park er en Comedy Central-serie, og i Danmark vises South Park kun på Comedy Central.

South Park sæson 19 starter den 17. september og bliver sendt hver torsdag kl 22.15 på Comedy Central i Danmark.

Kilde: Comedy Central

I samme kategori

Back to top button