Canal Digital

Softwareopdatering til Canal Digital bokse

hd entertain bokse canal digitalCanal Digital klar med en softwareopdatering på tv-boksene HD Entertain Center og HD Entertain Mini.

HD Entertain Center får softwaren 6.1.25, og HD Entertain Mini får softwaren 6_1_25.

Softwareopdateringen vil ske automatisk, og vil rette et par fejl fra den tidligere software, heriblandt signalmåleren. I den tidligere version viste signalmåleren 30-40 procent mindre end den korrekte værdi, dette er fixet i den nye software.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Automatisk opdatering

HD Entertain Center og HD Entertain Mini vil automatisk modtage den nye software, mens de er på stand-by. Der vil ikke komme nogen meddelelse, når boksen er opdateret. Du vil dog kunne se, om boksen har modtaget den nyeste software, hvis du går ind i menuen. Under Tekniske oplysninger > Systemoplysninger vil du kunne se softwareversionen på den nederste linie (Build ID). Den nye opdatering har Build ID 6.1.25 på HD Entertain Center og 6_1_25 på HD Entertain Mini.

Skulle opdateringen mod forventning ikke ske automatisk, kan man opdatere tv-boksen manuelt.

Få hjælp til manuel opdatering

Specielt til kunder med HD Entertain Center

Canal Digital har oplevet, at et par enkelte bokse ikke starter opdateringen automatisk, men bliver på 0 % i displayet på boksen i flere minutter. Hvis du oplever, at der står 0 %, skal du slukke på afbryderen på ledningen bag på HD Entertain Center. Efter 15 sekunder, tænder du for strømmen igen, og så burde HD Entertain Center hente softwaren korrekt, dette ses ved, at display på fronten nu tæller fra 0 % til 100 %.

I samme kategori

Back to top button