TV-Nyt

Sofie Linde følger med X-factor over på TV 2

Sofie Linde kommer igen til at stå i spidsen, når sangprogrammet bliver sendt på TV 2 for første gang.

– Jeg elsker at lave ’X Factor’, og jeg glæder mig helt enormt til at lave endnu en sæson, siger Sofie Linde i en pressemeddelelse.

– ’X Factor’ er den største, sjoveste og mest udfordrende opgave, jeg har haft i min karriere som vært. Ikke to sæsoner har været ens for mig at lave, og den kommende sæson bliver bestemt ingen undtagelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Først står den dog på bleskift og babypludren, for Sofie Linde, der er gift med tv-værten Joakim Ingversen, blev mor til datteren Trine i februar. Derfor er hun i øjeblikket på barsel.

TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, er begejstret over, at tv-værten også bliver en del af næste sæson.

– Sofie Linde er en stjerne i dansk tv. Hun er i øjenhøjde med seere og brugere, og hun har en naturlighed på skærmen, som er unik. Derfor er det en stor glæde for mig, at Sofie vil fortsætte med at udvikle ’X Factor’ på TV 2, hvor vi vil sikre danskerne store fælles oplevelser, der skaber involvering og samtale om alt det, vi deler, udtaler Lotte Lindegaard i pressemeddelelsen.

– Vi er meget opmærksomme på ikke at lave ændringer for ændringernes skyld. Vi genbruger naturligvis det, der fungerer allerbedst, og så tilsætter vi nye dejlige ting, så det får det helt rigtige TV 2-præg. De to gengangerne, du nævner, er jo henholdsvis en dommer og en vært, som i kraft af deres helt særlige personligheder har tilført ‘X Factor’ noget ganske unikt, som vi ved at massevis af danskere sætter kæmpe pris på, lyder det fra kanalchefen.

Kilde: TV 2

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button