TV-Nyt

Sofie Gråbøl serien Fortitude har fået premieredato

Fortitude Sofie Gråbøl TV 2Den nye serie Fortitude, fra betalings-tv udbyderen Sky, får premiere samtidigt i de lande, hvor Sky tilbyder betalings-tv. I Danmark kommer vi til at se serien på TV 2.

Sofie Gråbøl spiller den fremtrædende rolle som borgmesteren Hildur Odegaard, der har planer om at ændre Fortitude fra at være en kold mineby til en luksus turistdestination. Andre hovedrolleindehavere er Michael Gambon (‘Harry Potter’), Christopher Eccleston (‘The Leftovers’, ‘Doctor Who’) og Oscar-nominerede Stanley Tucci (‘The Hunger Games’).

Sky har sat premieren til 29. januar, hvor den vises til Sky TV kunder i Storbritanien, Irland, Tyskland, Østrig og Italien.

Danske TV 2 har sat premieren til 1. marts kl. 21:00. Norske NRK starter med at vise serien 1. februar, ligesom svenske SVT der har programsat Fortitude til at starte den 22. februar.

Video Thumbnail
Fortitude Teaser Trailer – Coming To Sky Atlantic HD January 2015

Den nye serie Fortitude, fra betalings-tv udbyderen Sky, får premiere samtidigt i de lande, hvor Sky tilbyder betalings-tv. I Danmark kommer vi til at se serien på TV 2. Sofie Gråbøl spiller den fremtrædende rolle som borgmesteren Hildur Odegaard, der har planer om at ændre Fortitude fra at være en

I samme kategori

Back to top button