Smart Home produktnyt

Smart ur og Smart Tablet præsenteret af Lenovo

Lenovo har præsenteret en række nye produkter på CES Messen i Las Vegas.

Blandt produktnyhederne finder vi en Smart Clock udrustet  med Google Assistant. Det er en smart-enhed designet specielt til soveværelser, som hjælper brugeren med at falde til ro om aftenen, sparke dagen godt i gang, kontrollere øvrige Smart Home-funktioner og lytte til musik med lydstyring i flere værelser.

Der er en trykfølsom 4” IPS-skærm i enheden og den er også kompatibel med Chromecast fra Google.  Den fungerer som hub, der kan styre hjemmets øvrige Smart Home-produkter som kaffemaskinen, overvågningssystemet, varmestyring og lign.

Pris og tilgængelighed

En endelig dato for europæisk lancering og pris er endnu ukendt

Lenovo Smart Tab M10

Lenovo lancerer i Smart Home produktkategorien også Lenovo Smart Tabs, som er en ny serie af 2-i-1 tablets med Android-styresystem, der kan omdannes til fuldfunktionelle Smart screens med Amazon Alexa.

Ved at placere Lenovo Smart Tab i den medfølgende Lenovo Smart Dock transformer tabletten til en ”Show Mode” Smart screen-enhed med fuldskærmsbillede og klar rumfyldende lyd, lyder det i pressemeddelelsen.

Der er er tale om en  10” fuld HD FHD-skærm og den er udstyret med tre fjernfeltsmikrofoner, der kan registrere din stemme hele vejen på tværs af rummet

Lenovo Smart Tab-familien inkluderer to forskellige modeller: Lenovo Tab M10 i Slate Black og Lenovo Tab P10 i Aurora Black

· Tilgængelig i Europa i februar. Priser fra EUR 199,-

Kilde: Lenovo presse

I samme kategori

Back to top button