SkyShowtime

SkyShowtime – det er på vej i resten af 2023

Mindre end et år efter den første lancering af SkyShowtime i Norden og kun seks måneder efter udrulningen på mere end 20 europæiske markeder er der et  voksende udvalg af spillefilm og eksklusive serier, der vises her første gang på tjenesten.

SkyShowtime har de nye biografudgivelser fra både Paramount Pictures og Universal Pictures på programmet og vil senere på året og i starten i 2024 have premiere på endnu flere store film, ligesom tjenesten er på vej til at have 50 % af de mest succesrige film i 2023.

Derudover repræsenterer SkyShowtimes største filmtitler 50 % af Hollywoods mest succesrige film fra 2022. Store hits fra 2022, der stadig kan streames på tjenesten, er bl.a.: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion og Minions: Historien om Gru. SkyShowtime tilbyder sine abonnenter nogle af de bedste udgivelser fra Hollywood.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Får premiere til september på SkyShowtime

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves er en actionfyldt film, der flytter det legendariske spils fantastiske verden til det store lærred. Den har Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head og Hugh Grant på rollelisten.

Poker Face, det anmelderroste hit, har premiere i september som SkyShowtime Original. Emmy®-nominerede Natasha Lyonne spiller Charlie, der har en enestående evne til at se, når nogen lyver. Hun tager på tur i sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stop møder hun nye mennesker og underlige forbrydelser, som hun bare må opklare.

Kodenavn: Annika, en SkyShowtime Original-serie, er et finsk-svensk krimidrama. Historien handler om den finske efterforsker af kunstsvindel, Emma, som går undercover for at infiltrere et auktionshus i Stockholm og undersøge firmaets forbindelse til en berygtet person kaldet Blanko, der hvidvasker penge. For ikke at blive opdaget vælger Emma dækidentiteten Annika, en ilter kendis, der lever for vilde fester, narkotika og alkohol, og som er den kølige, rolige og fattede Emmas diametrale modsætning. Men at blive til Annika betyder, at Emma må se minder fra fortiden i øjnene, som hun har forsøgt at glemme.

Får premiere til oktober på SkyShowtime

Family Stallone, den nye dokuserie med Oscar-nominerede Sylvester Stallone, hans kone Jennifer Flavin Stallone og de tre døtre Sophia, Sistine og Scarlet, sidder vi med ved bordet hos en af Hollywoods mest berømte familier. Seerne får lov til at se Stallone i sit livs største rolle som far.

Special Ops: Lioness, som er inspireret af et autentisk amerikansk militærprogram, følger Joe (Zoe Saldaña), mens hun forsøger at finde balancen i sit personlige og professionelle liv som CIA’s spydspids i krigen mod terror. Lioness-programmet, der overvåges af Kaitlyn Meade (Nicole Kidman) og Donald Westfield (Michael Kelly), får en aggressiv marinesoldat ved navn Cruz (Laysla De Oliveira) til at operere undercover sammen med Joe blandt magtfulde mæglere inden for statsterrorisme i CIA’s bestræbelser på at forpurre det næste 9/11. Serien kan streames eksklusivt på alle SkyShowtimes markeder i oktober.

Fleeting Lies, den spanske SkyShowtime Original-serien kan streames i oktober. En måned før sit bryllup og lige før hun udnævnes som firmaets direktør, bliver Lucia (Elena Anaya) forrådt af Santi (Quim Gutiérrez), hendes rival til jobbet. Resultatet er, at Lucia beskyldes for industrispionage og fyres på gråt papir. Lucias liv og fremtid tager en voldsom drejning mod det uvisse, og hun står over for et stort dilemma: Hvordan beviser hun sin uskyld, så hun slipper for fængsel? Lucia begynder en rejse med ulovlige aktiviteter for fortsat at støtte sin familie, mens hun skjuler for dem, hvad der faktisk skete. Løgnene bliver mere og mere uholdbare, og hendes liv mere og mere kompliceret.

Får premiere til november på SkyShowtime

Frasier, den ikoniske komedie vender tilbage og kommer på SkyShowtime. Kelsey Grammer er ledende producer af den nye serie, hvor vi følger Frasier Crane (spillet af Grammer) i næste kapitel af livet, hvor han vender tilbage til Boston, Massachusetts, hvor han møder nye udfordringer, skaber nye relationer og måske endelig kan opfylde en gammel drøm eller to. Frasier er tilbage! Ud over Grammer byder den nye serie på Jack Cutmore-Scott i rollen som Frasiers søn Freddy, Nicholas Lyndhurst som Frasiers gamle collegekammerat er nu universitetsprofessor Alan, Toks Olagundoye ses i rollen som Olivia, Alans kollega og leder af universitetets psykologiafdeling, Jess Salgueiro som Freddys roomie Eve og Anders Keith som Frasiers nevø David.

Dreamland er et storslået drama om hemmeligheder, løgne, kærlighed og håb i en familie med fire søstre. Historien foregår i den solbeskinnede britiske kystby Margate og udforsker – med en god portion sort humor – kvindelige relationer på tværs af generationer og deres (noget dysfunktionelle) familiedynamik. Den ældste søster Trish (Agyeman) er gravid for tredje gang med sin partner Spence (Kiell Smith-Bynoe). Og denne gang har hun bestemt sig for, at det bliver en pige. Hendes to søstre Clare (Gabby Best) og Leila (Aimee-Ffion Edwards) samles om hende sammen med deres mor (Frances Barber) og deres legendariske Margate-barnepige (Sheila Reid) for at “manifestere” en lille pige ved Trishs “mani-festival”. Men da deres sidste søster Mel (Allen) dukker uventet op i deres liv igen, er hele familien i fare for at krakelere. Det banker på døren, og deres “Dreamland” er ikke som før …

Renfield, en moderne monsterfortælling, fortæller historien om den loyale, men plagede tjener for Dracula, historiens mest narcissistiske chef. Filmen er rost for sin komediestil og præstationer. Nicholas Hoult spiller titelrollen i filmen, der også byder på skuespillerne Awkwafina, Shohreh Aghdashloo og Oscar®-vinderen Nicolas Cage som Dracula.

Får premiere til december på SkyShowtime

Lawmen: Bass Reeves, en ny antologiserie, der er produceret af Oscar-nominerede Taylor Sheridan og Emmy® Award-nominerede David Oyelowo, kommer eksklusivt på SkyShowtime. Med Oyelowo, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, Æres-Oscar®-modtageren Donald Sutherland og Emmy Award®-nominerede Dennis Quaid på rollelisten vil denne sæson på otte afsnit afsløre den endnu ikke fortalte historie om den mest legendariske lovmand i det vilde vesten. Bass Reeves (Oyelowo). Den originale serie følger Reeves rejse og vej fra slaveri til retshåndhæver som den første sorte U.S. Marshal vest for Mississippi. På trods af at han arresterede over 3.000 fredløse i løbet af sin karriere, var vægten af emblemet tung, og han kæmpede med de moralske og mentale omkostninger over for sin elskede familie.

The Super Mario Bros. Movie, den succesrige topfilm, der er instrueret af Aaron Horvath og Michael Jelenic, kommer også til december. Den har Chris Pratt, Charlie Day, Seth Rogen, Jack Black og Anya Taylor-Joy i hovedrollerne. Filmen, der bygger på universet i Nintendos Mario-spil, inviterer publikum ind i en levende, spændende og helt ny verden – en actionfyldt komedie, der ikke ligner noget, man tidligere har set.

Transformers: Rise of the Beasts kan også streames af publikum før helligdagene. Filmen tager publikum med på et globetrottereventyr i halvfemserne med Autobots og introducerer en helt ny fraktion af Transformers – Maximals – der bliver allierede i kampen om jorden.

På vej i 2024 på SkyShowtime

I begyndelsen af 2024 vil SkyShowtime-abonnenter kunne se endnu flere episke succesfilm og eksklusive serier, herunder:

The Curse, en SkyShowtime Original, er en genreafvigende serie, der udforsker, hvordan en formodet forbandelse ødelægger et nygift pars forhold, mens de forsøger at blive forældre, samtidig med at de begge har hovedrollerne i deres nye husforbedringsshow. Serien har Oscar®-vinder Emma Stone, Nathan Fielder og Benny Safdie i hovedrollerne. Serien har følgende gæstestjerner: Oscar-nominerede Barkhad Abdi, Emmy®-nominerede Corbin Bernsen og Constance Shulman. THE CURSE er produceret af A24 og skabt i samarbejde mellem executive producers Benny Safdie og Nathan Fielder, der også fungerer som instruktør. Emma Stone er executive producer sammen med Dave McCary og Ali Herting gennem deres Fruit Tree-banner. Josh Safdie fungerer også som executive producer. Serien kommer også her i 2024.

SkyShowtime CEO Monty Sarhan siger: “Mindre end et år efter vores lancering kan SkyShowtime prale af et imponerende udvalg af fantastisk indhold. Med de seneste Hollywood-hits og eksklusive globale serier og vores lokale originalproduktioner tilbyder SkyShowtime abonnenter i hele Europa et utroligt stort udvalg af verdens bedste underholdning. Og med et endnu mere spektakulært indhold på vej i 2024 vil SkyShowtime kunne fortsætte med at levere fantastisk underholdning til en fantastisk pris.”

Kilde: SkyShowtime presse

I samme kategori

Back to top button