Rikard Wolff

  Find Rikard Wolff titler du kan streame herunder

  C More Play
  IMDB rating: 2.6
  Læs omtale

  I firserne var Angelica Holst en fejret rockstjerne, men hendes plader har ikke ligget på hitlisterne i mange år. I et desperat forsøg at få liv i karrieren igen, simulerer hun sin egen død. Det får helt uoverskuelige konsekvenser.

  Filmstriben
  Angel
  IMDB rating: 2.6
  Læs omtale

  Et rockband har forlængst passeret karrierens højdepunkt, men måske kan man opnå ny berømmelse ved at dø? Det lokker Richard sin kone, sangerinden Angel til, men forsvindingsnummeret falder ikke i god jord hos vennerne fra bandet.

  Filmstriben
  Englegård – alle gode gange tre
  IMDB rating: 4.7
  Læs omtale

  Fanny Zander vender efter seksten år tilbage til sin hjemstavn, fordi datteren Alice vil kende sine rødder og få opklaret, hvem hendes morfar er. Fanny gemmer nemlig på en hemmelighed. Men Alice får en slags svar, som hjælper hende til at komme videre i livet.

  C More Play
  IMDB rating: 4.7
  Læs omtale

  15 år er gået, og Fanny driver nu et hotel med sin teenage-datter Alice på Mallorca. Da Alice via Facebook får kendskab til rygter om sin oprindelse, vender de tilbage til Yxared i Västergötland for at finde ud af, hvem der egentlig er Fannys far. Men landsbyboerne er lige så utilnærmelige og reserveret, som de altid har været.

  Filmstriben
  Englegård – næste sommer
  IMDB rating: 5.4
  Læs omtale

  I ‘Englegård – næste sommer’ kommer Fanny og Zac med længsel atter til landsbyen og Fannys gård. Ligesom sidst de besøgte landsbyen, trives både konflikter og dobbeltmoral. Megen tid bruges på at finde ud af, hvem der egentlig var Fannys fader. Hovedpersonerne tager desuden en tur til New York.

Back to top button