Helena Bergström

  Find Helena Bergström titler du kan streame herunder

  C More Play
  IMDB rating: 5.6
  Læs omtale

  I 1939 flytter pigen Annika til Stockholm, hvor hun bliver ansat på en restaurant. Hun har det sjovt trods krigen, og til en nytårsfest møder hun den berømte Bengt Hall. De bliver forelskede og indleder et forhold, men kan Annika klare det overklasseliv, som Bengt og hans familie lever? Drama instrueret af Göran Carmback (“Kalle Blomkvist”-filmene), med Helene Egelund (tv-serierne “Taxa” og “Forbrydelsen”), Helena Bergström (“Englegård”) og Per Morberg (tv-serien “Wallander”).

  Filmstriben
  Angel
  IMDB rating: 2.6
  Læs omtale

  Et rockband har forlængst passeret karrierens højdepunkt, men måske kan man opnå ny berømmelse ved at dø? Det lokker Richard sin kone, sangerinden Angel til, men forsvindingsnummeret falder ikke i god jord hos vennerne fra bandet.

  C More Play
  IMDB rating: 2.6
  Læs omtale

  I firserne var Angelica Holst en fejret rockstjerne, men hendes plader har ikke ligget på hitlisterne i mange år. I et desperat forsøg at få liv i karrieren igen, simulerer hun sin egen død. Det får helt uoverskuelige konsekvenser.

  C More Play
  IMDB rating: 5.6
  Læs omtale

  Inger vender tilbage til sin lille hjemby efter et mislykket ægteskab i Stockholm. Første weekend hjemme tager hun ud og danser på et lille dansested. Der møder hun Kaj, der straks forelsker sig i hende. Hun møde også Tommy, dansebandet Black Jack’s helt egen Casanova.

  C More Play
  Læs omtale

  To helt forskellige familier flettes sammen, da Meja og Sunny vælger at gifte sig i en svensk flække. Ti minutters uhæmmet galskab under deres bryllup fører til en årelang rejse, der vender op og ned på alles liv. “Bryllup, begravelse og dåb” er et firedelt drama, instrueret af Colin Nutley. Rollerne omfatter Helena Bergström, Maria Lundqvist og Molly Nutley.

  Seriestart. To familier samles i en svensk flække for at fejre ægtekskabet mellem Sunny og Meja, men det går ikke helt som planlagt. Ti minutters dumhed på bryllupsdagen får vidtrækkende konsekvenser for alle deltagerne ved brylluppet.

  Filmstriben
  Englegård – alle gode gange tre
  IMDB rating: 4.7
  Læs omtale

  Fanny Zander vender efter seksten år tilbage til sin hjemstavn, fordi datteren Alice vil kende sine rødder og få opklaret, hvem hendes morfar er. Fanny gemmer nemlig på en hemmelighed. Men Alice får en slags svar, som hjælper hende til at komme videre i livet.

  C More Play
  IMDB rating: 4.7
  Læs omtale

  15 år er gået, og Fanny driver nu et hotel med sin teenage-datter Alice på Mallorca. Da Alice via Facebook får kendskab til rygter om sin oprindelse, vender de tilbage til Yxared i Västergötland for at finde ud af, hvem der egentlig er Fannys far. Men landsbyboerne er lige så utilnærmelige og reserveret, som de altid har været.

  Filmstriben
  Englegård – næste sommer
  IMDB rating: 5.4
  Læs omtale

  I ‘Englegård – næste sommer’ kommer Fanny og Zac med længsel atter til landsbyen og Fannys gård. Ligesom sidst de besøgte landsbyen, trives både konflikter og dobbeltmoral. Megen tid bruges på at finde ud af, hvem der egentlig var Fannys fader. Hovedpersonerne tager desuden en tur til New York.

  C More Play
  IMDB rating: 5.3
  Læs omtale

  Endnu en omvæltende sommer tager sin begyndelse, da Fanny og Zac vender tilbage til Englegård. Det viser sig, at Gottfrid og Ivar har endnu en bror, Sven, som flyttede til Amerika som barn. Opmuntret af Fanny beslutter Gottfrid og Ivar sig for at tage derover for at besøge ham.

  C More Play
  IMDB rating: 4.7
  Læs omtale

  Colin Nutleys film, hvor vi følger ti skuespillerinder fra morgen til aften, på arbejde og i deres fritid, under filmindspilninger, forberedelser og teateroptrædender. Kvinderne er gode venner men også konkurrenter, eftersom ni af dem netop har været til audition på samme film.

Back to top button