Radio og Podcast Nyt

Skal du have ny DAB+ radio? Priserne starter fra 149,-

dabpluslogopngFra søndag den 1. oktober sendes der i Danmark fremover i DAB+ formatet. Det kan betyde at ældre DAB radioer, typisk dem fra før 2012, ikke længere kan modtage DAB kanalerne. Har du en sådan, så kan det være på tide at kigge på en ny. Bemærk dog at der ikke sker noget med FM radio.

Er din DAB radio forældet?

Det er ret enkelt at tjekke om din DAB radio vil virke også fra den 1. oktober.

Du kan benytte dig af ”P4-tricket”, hvis du vil være sikker på, at din DAB-radio er klar til DAB+. DRs P4-distrikter har hidtil været de eneste, der blev sendt i DAB+-formatet, og kan radioen allerede modtage dem, er den god nok. Ellers har vi nogle bud på en erstatning herunder.

DAB+ radioer fra 149 – 3995 kroner

Prosonic DAB+
Prosonic DAB20 er den billigste DAB+ radio lige nu her, hvor Danmark skifter til DAB+

Priserne på en DAB+ radio starter på 149,- viser prissammenligningstjenesten Pricerunner.dk. Her får du en kompakt model med både DAB+ og FM radio tuner.

Naturligvis er lyden til en sådan pris ikke noget af prale af, men for nogle er den måske god nok. Det er Føtex, der har radioen på tilbud lige nu her i første uge af oktober.

Nordklang DAB400
Nordklang DAB400

I øvrigt er Føtex ifølge Pricerunner.dk også klart billigst med modellen Nordklang DAB400, der i denne uge koster 299,-. Den har et måske mere appellerende retro design.

Atemio ptec pilatus frontVi har her på DIGITALT.TV tidligere i år testet en DAB+ radio, der også bød på internetradio, Spotify med mere. Atemio PTEC Pilatus står til 2.495,-.

ruark audio r2 white 1Er du villig til at betale endnu mere kunne Ruark Audio R2 MK3 være et godt bud. Den har en del gode anmeldelser og laveste pris hos Pricerunner.dk er her 3.995,- 

I samme kategori

Back to top button