Branche-Nyt

Seerne tog godt imod Premier League på TV3+ og TV3 Sport 2

Premier League Promo ViasatDen engelske Premier League havde premiere på TV3+ i lørdags, hvor kanalen genoplivede Tipslørdag og fra kl. 13.00 til kl. 21.00 fulgte tre kampe direkte. Og søndag stod TV3 Sport 2 i Premier Leagues tegn. Den opskrift tog seerne helt forrygende imod.

Om lørdagen slog TV3+ 6’eren, selvom kanalen har sendt PL de sidste seks sæsoner og også selvom kanalen havde valgt at vise præcis de samme live-kampe som TV3+.

Fra kampstart kl. 13.00 til kl. 20.59 havde TV3+ 66.000 seere i gennemsnit – SBS havde 48.000 seere i gennemsnit i samme tidsrum. TV3+s dækning af Premier League var dermed 38 procent større end SBS’s PL-dækning. Og om søndagen satte TV3 Sport 2 seerrekord med kommerciel share på 2,51 CSOV. Den hidtidige var 1,49 fra den 31. maj i år.

De tre kampe lørdag havde flg. seertal på TV3+: Liverpool – Stoke hev 64.000 seere hjem. Arsenal – Aston Villa fik 74.000 seere, mens lørdagens vinder var Swansea – Manchester United med 89.000 seere i gennemsnit.

”Jeg er først og fremmest glad på vores seeres vegne, fordi de i weekenden har taget hul på Premier League og se kampene hos os. Og så er jeg selvfølgelig utrolig stolt af alle på TV3 Sport, som både på TV3+ og TV3 Sport 2 leverede en fantastisk dækning både lørdag og i søndag. Den passion og professionalisme, vores folk leverer, er helt unik. Og det er meget glædeligt, at seerne er enige og valgte at se kampene hos os. Selvom jeg igennem mine egne objektive briller synes, at vi leverer en dækning, der var klasser over 6’erens, så var jeg ærligt talt en smule spændt på at få seertallene her til morgen. Og jeg er egentlig overrasket over, så markant vi slår dem, fordi de har sendt PL gennem så mange sæsoner. Heldigvis har vores sats på at give seerne den mest seriøse PL-dækning givet bonus allerede fra 1. runde. Det lover godt, synes jeg, siger TV3s adm. direktør Kim Poder.  

Kilde: TV3 Nyt

I samme kategori

Back to top button