[responsive_menu_pro]

Se Viasat TV med kortlæser modul

| onsdag 01. jun, 2016 17:19 | opdateret 27. nov, 2016 kl. 21:27 | 4 Kommentarer

tvmodulviasatFra i dag lancerer Viasat i Sverige mulighed for at se Viasat parabol-tv direkte på din fladskærm med et kortlæser modul. Hidtil har Viasat ellers krævet en Viasat godkendt tv-boks for at se tv fra udbyderen. Det kræver naturligvis at tv’et har parabol-tv tuner og kan virke med modulet.

Det skulle nemlig ikke være alle TV der virker med det nye Viasat kortlæser modul. Viasat Sverige har en liste her over godkendte TV. Vi har testet modulet med Samsung 2015 model læs mere her

Har dit TV CI+ support men ikke nævnt på Viasats godkendte liste, så er det muligt at det virker. Du skal formentlig så selv indlæse kanaler via en kanalsøgning. Men vi tør ikke love noget. På godkendte modeller indlæses der en kanalliste automatisk via modulet.

 

Del på:

Tags:

Gemt under:: Viasat

4
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
2 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Per M

Kun support på Philips og Samsung TV’ere, det var ikke meget.
Man må da håbe for dem at når det bliver mere normalt, at eks. Panasonic også dukker op på listen over supportede TV’ere.

parabolgutten

Det manglede også bare. Canal Digital har kørt det i årevis med kortlæser i skærmen.

Palleba2000

Ja, endelig kom de til fornuft, men desværre med krav om lorte CI+.

Men der findes en udvidelse til Linux boksene der gør det muligt at bruge et CI+ modul, så måske er det muligt endelig at se Viasat-HD på f.eks Dreambox.

MVH
Palleba

Per M

Nok kun et spørsmål om tid, så dukker supporten nok også op på diverse programmerbare CAM’s, altså hvis man flasher dem med 3rd party firmware.

Der er eks. nogen der siger at der er Canal Digital support på Diablo CAM’s, hvis man på dem ligger en 3rd party firmware ind. Så hvis det er rigtigt, så kunne man forestille sig at Viasat support også dukker op på et tidspunkt, nu når de får et Viasat CAM at de kan undersøge.