ViasatNet-TV

Se TV 3 kanalerne direkte på Viaplay.dk

viaplay logoTV3, TV3+ og TV3 PULS-kanalerne bliver i begyndelsen af 2012 tilgængelige på din pc, Ipad, mobil mv. på sitet Viaplay.dk. Her vil Viasats kunder med et abonnement på Viaplay få adgang til live-streaming af de tre TV3-kanaler og dermed har de mulighed for at se alle programmer, hvor de end måtte befinde sig i Danmark. Nyheden om TV3s store satsning på nettet blev afsløret i dag på TV3’s brancheseminar i København om ”Fremtidens TV”.

– Den teknologiske udvikling og danskernes adgang til hurtige internetforbindelser er øget voldsomt de senere år. Derfor er det nu muligt for os at tilbyde vores kanaler på Viaplay for vores Viasat- kunder. De tre kanaler er blandt de mest populære underholdningskanaler, og dette vil betyde en øget mulighed for adgang til vores programflade for vores kunder. Vi ved godt, at brugen af dette tilbud ikke vil være enormt i begyndelsen, men vi ved også, at der er en udvikling i gang med stigende tv-brug på nettet, og der vil vi indlysende også gerne være med helt fremme med den nyeste udvikling, siger TV3s adm. direktør, Kim Poder.

TV3 GÅR NYE VEJE – SE TV3-KANALERNES UDSENDELSER PÅ WWW.TV3.DK

TV3-kanalerne indfører en ny seerservice fra cirka marts 2012, idet man på TV3.dk fremover vil kunne gense danske egenproduktioner samt udvalgte film og serier på stationens website, TV3.dk. TV3.dk vil således opbygge et arkiv til seerne på sitet, så man syv dage efter en udsendelse har været vist på TV og på Viaplay vil kunne gense den på tv3.dk, når det måtte passe en selv.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Flow-tv er stadig kernen i danskernes tv-forbrug, men vi vil gerne følge med udviklingen og være der, hvor seerne også er. Det gør vi i forvejen på viaplay.dk, hvor man kan se forpremierer og vores kanaler direkte mod betaling. Denne arkiv-service er gratis for seerne og vil øge muligheden for at flere ser vores danske egenproduktioner. Og det er glædeligt, vi kan gøre det muligt for seerne selv at vælge, hvor og hvornår de ser en udsendelse. Programmerne vil være med reklamer, siger TV3s adm. direktør Kim Poder.

Kilde: TV 3 Nyt

I samme kategori

Back to top button