Sådan er styrkeforholdet mellem de danske tv-distributører efter Stofa/Boxer fusionen

| lørdag 07. okt, 2017 12:42 | opdateret 07. okt, 2017 kl. 19:23 | 1 kommentar

Boxer er som vi tidligere har skrevet nu klar til at blive en del af SE koncernen, der også ejer Stofa. Dermed får Stofa/Boxer tilsammen en større kundebase. Noget der gør at man står bedre, når der skal forhandles med tv-kanalerne om priser og lignende.

Trods fusionen mellem Stofa og Boxer, så er de fortsat klar nummer to, når vi kigger på styrkeforholdet mellem nogle af de største danske tv-udbydere. Af samme årsag skulle SE fortsat være interesseret at vokse og er ikke afvisende overfor f.eks. en overtagelse af Waoo.

Ifølge tal fra Berlingske Business så er fordelingen således mellem YouSee, Stofa/Boxer, Waoo, Viasat og Canal Digital. Du kan klikke på søjlerne for at se de præcise tal.

Fordelingen disse indbyrdes kan også illustreres således

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (1)

  1. Jeg går og håber på at Waoo overtages af Se da jeg er ikke er tilfreds med Fibia som leverandør af Waoo . Har faktisk gået og overvejet Stofa men da jeg har fiber som forbindelse som jeg er godt tilfreds med. Men synes at Waoo manglende indflydelse på Viasat med deres tv pakker. Mangler 3 + eller mugligheden for valg af denne kanal som jeg mangler og vil ikke vælge en ren Viasat ordning hos Waoo da prisen er for høj på Viasat pakker. Samtidig mister man mugligheden for start forfra og waoo nye optagelse funktion . Som jeg så også er utilfreds med da man ikke kan spole frem ( skyldes nok reklamer som man er tvunget til at se ) Eks fodbold kampen på Tv 5 med Danmark kampen starter 20-45 optakt starter over 2 timer før og hvem gider at se 2 timers optakt.

Skriv et svar