Branche-Nyt

Sådan skal skuden vendes hos C More

C MoreC More har været en rigtig dårlig forretning hidtil for ejeren Bonnier. Man har tabt rigtig mange penge på C More siden man købte sig ind tilbage i 2008. Sidste år købte man så Telenor ud, så Bonnier i dag sidder på 100% af C More. Også 2015 ser dyster ud, mens der er større forhåbninger for 2016 og frem.

For at vende skuden har man blandt andet solgt kanaler fra i Norge og Danmark, men det er langt fra slut med tiltag for at vende udviklingen i C More.

Indtægterne i Premium delen af C More er øgende, siger chef hos C More, Manfred Aronsson til Dagens Media i Sverige. “Vi har iværksat investeringer i organisationen, varemærket og teknik”, lyder det. Det er slut med at satse på flere heste i forhold til særskilte tjenester som Filmnet og C Sports, nu skal alt samles under C More.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Bonnier ejer udover C More også svensk TV4, og her vil man samarbejde endnu tættere i forhold til udvikling og teknik. Der skal være et smartere samarbejde mellem C Mere og TV4 i drama og sportsrettigheder samt på teknologi og cross-promotion, og det skal altså gerne vende skuden hos C More.

Kilde: Dagens Media

I samme kategori

Back to top button